Dette er status i Sancho-sagaen

Engelskmannen vil til United, men Dortmund vil ikke la ham gå for småpenger, ifølge United-journalist.

United virker sikre på å slå kloa i 20-åringen, men må først vinne det taktiske spillet mot tyskerne.

– Vil akseptere bud på 100 millioner euro

Sancho er Uniteds førsteprioritet denne sommeren.

De røde fra Manchester har forsøkt å signere engelskmannen to ganger tidligere, ifølge Samuel Luckhurst i MEN (Manchester Evening News).

I 2017 nektet Sanchos tidligere klubb, Manchester City, å selge til United. To år senere var det mangel på mesterligaspill som sørget for at Sancho ikke kom.

Dermed gikk United for Daniel James i stedet, men skal vi tro Manchester-avisa, var waliseren bak Sancho på ønskelisten.

GOD NUMMER TO: Da Jadon Sancho ikke kom i fjor sommer, ble Daniel James løsningen på høyrekanten. Waliseren har blitt en moderat suksess på Old Trafford.

Etter den gode sesongavslutningen skal United nå være sikre på å kunne dra en avtale i land.

I så fall må klubben punge ut. Dortmund skal ha firet på kravene, og ber nå om 120 millioner euro i stedet for 130, men MEN mener å vite at tyskerne vil akseptere et bud på 100 millioner euro.

Taktisk spill

Akkurat nå foregår det et taktisk spill mellom klubbene, der Dortmund forsøket å få igjen så mye som mulig for sin stjernespiller.

Det skal være grunnen til at tyske medier meldte om et United-bud på 90 millioner pund tidligere i uka. Britiske United-journalister gikk da ut og avkreftet dette.

SPILLER SPILLET: Michael Zorc er Dortmunds sportsdirektør, og mannen Ed Woodward må overbevise om å la Jadon Sancho gå til United.

De gule fra Westfalen forsøkte med dette å få andre klubber til å melde seg på i kampen om Sancho, ettersom det gir United bedre forhold å jobbe i når de er den eneste klubben som snuser på vingen.

Den uttalte «fristen» Dortmund har satt for overgangen, 10. august, skal også være en del av taktikken for å presse opp prisen på Sancho, og er ikke tyskerne i realiteten forholder seg til.

Med andre ord: Dortmund har lyst til å «eie historien om overgangen», som MENs kilder i Tyskland sier. Den tyske klubben har ikke lyst til å selge, men trenger penger midt i coronakrisen. De skal ha tapt 45 millioner euro allerede, som følge av at de har måttet spille for et tomt Signal Iduna Park.

– Vil til United

Avisa skriver også at Sancho vil til United.

Dette skal det være flere grunner til.

En åpenbar årsak er at de røde djevlene vil mer enn tredoble engelskmannens lønn. Sancho tjener allerede 75.000 pund i uka, men vil bli blant de best betalte spillerne i United-troppen ved en overgang til Old Trafford.

THREE LIONS: Marcus Rashford og Jadon Sancho kjenner hverandre, blant annet fra landslaget.

Lynvingen har også lyst til å spille sammen med Marcus Rashford og Jesse Lingard, som han er venner med fra landslaget. Sancho skal også ha likt seg i Manchester da han var i City, og skal også ha fortalt venner at han kan se for seg å flytte tilbake til byen før han dro til Dortmund.

I tillegg skal Sancho ha ambisjoner om å spille i Premier League.

MEN skriver at angrepsspilleren vil få velge mellom draktnummer syv og elleve hvis han går til United.

Har du også lest dette?