Dette er Solskjærs nye trenere

Både gamle og nye ansikter.

United bekreftet lørdag at klubben har signert to nye trenere.

De to er Michael Clegg og Ed Leng.

Tidligere United-spiller Michael Clegg går inn i rollen som førstelagets nye styrketrener og følger dermed i faren Mick sine fotspor. Han var styrketrener for United da Ole Gunnar Solskjær selv var spiller.

41-åringen som fikk 16 kamper for United i perioden mellom 1996 og 2001, er selv strålende fornøyd med den nye jobben.

– Det er en ære å være tilbake til klubben jeg elsker og en av de beste klubbene i verden. Det er virkelig drømmejobben min, skriver han på Twitter.

Ed Leng skal bli klubbens nye idrettsforsker. Han har tidligere jobbet i Tottenham og har også hatt den samme stillingen for Melbourne City i Australia.

Ny keepertrener

For et par uker siden bekreftet United at de hadde signert ny keepertrener. Richard Hartis kjenner klubben godt, for han har nemlig vært hovedtrener for keeperne i akademiet i perioden 2000-2010. 

– Jeg er glad for å ha fått muligheten til å returnere til United. Det er en klubb jeg kjenner veldig godt. Jeg har et godt forhold til Ole (Gunnar Solskjær) og jeg er fullt klar over hans filosofi. Det å få sjansen til å jobbe med han er veldig spennende.

I AKSJON: Uniteds nye keepertrener Richard Hartis på trening tidligere denne uken.

Videre skryter Hartis av keeperne i klubben.

– David (de Gea), Sergio (Romero), Lee (Grant) og Dean (Henderson) er en utmerket gruppe med keepere. Jeg ser også frem til å jobbe med Emilio (Álvarez) og resten av keepertrenerne, i tillegg til å utvikle det enorme talentet som er i klubben allerede, sier Hartis til klubbens hjemmeside.

Ole Gunnar Solskjær er også veldig fornøyd med å ha fått den nye keepertreneren på plass.

Passer inn

– Richard (Hartis) er en fantastisk keepertrener og har en imponerende CV med å utvikle keepere til vinnende lag. Dybden av keepertalentene i United er eksepsjonell og jeg vet at Richard kan hjelpe oss med å få dem til å nå det neste nivået. Kvalitetene hans vil virkelig passe godt inn med våre nåværende trenere og, vi ser alle sammen frem til å jobbe med han, sier Solskjær.

Tidligere denne uken ble det kjent at Neil Wood og Quinton Fortune blir klubbens nye U23-trenere. Les mer om den saken her.