rashford100123

Dette er rekordrekka Rashford skal prøve å overgå

Marcus Rashford scoret igjen borte mot Nottingham Forest, og har nå scoret vidunderlige mål i to bortekamper på rad, etter at han gikk målløs av banen mot Crystal Palace.

Det er likevel på hjemmebane han har imponert aller mest, med scoringer i ni hjemmekamper på rad.

Her er Rashfords scoringsrekke på Old Trafford:

• Sheriff Tiraspol: Scoret 2-0-målet i 3-0-seieren.
  • West Ham: Scoret kampens eneste mål.
  • Aston Villa: Utlignet til 2-2 i 4-2-seieren.
  • Burnley: Punkterte kampen med et glimrende 2-0-mål.
  • Nottingham Forest: Scoret 1-0-målet i 3-0-seieren.
  • Bournemouth: Scoret 3-0-målet mot slutten av kampen.
  • Everton: Fikk endelig målet sitt på overtid på et straffespark.
  • Charlton: Scoret to mål i sluttminuttene etter å ha kommet inn som innbytter.
  • Manchester City: Scoret vinnermålet mot slutten av Manchester-derbyet.
  • Reading: ?

Som vi tidligere har omtalt, så har Dennis Viollet hatt rekorden på antall hjemmekamper på rad med scoring med sine scoringer i ni hjemmekamper på rad, noe han klarte i 1959/60-sesongen.

Rashford tangerte den mot City, og mot Reading kan United-toppscoreren gå forbi Viollet, og bli den første spilleren i Manchester Uniteds historie som har scoret i et tosifret antall hjemmekamper på rad.

rashfordcasemiro140123
SENKET CITY: Marcus Rashford.

Men om Rashford overgår Viollet i antall hjemmekamper på rad med scoring, så er nok Viollets rekke trolig enda mer imponerende på andre måter.

I fem av de ni kampene scoret nemlig Viollet to mål, og ikke bare ett, slik at han totalt sett scoret 14 mål på de ni hjemmekampene.

Likevel: Rashford kan kanskje ikke vise til like mange mål, men kan uansett altså oppnå den tosifrede rekken som selv ikke Viollet klarte å oppnå.

Viollets scoringsrekke på Old Trafford:

• Newcastle United: Scoret 1-0 og 2-0 i løpet av de første 13 minuttene av 3-2-seieren.
  • Leeds United: Scoret 5-0-målet mot slutten av 6-0-seieren.
  • Tottenham Hotspur: United tapte hele 1-5, men Viollet scoret ikke overraskende Uniteds reduseringsmål (da til 1-3).
  • Leicester City: Scoret 2-0-målet og 4-1-målet i 4-1-seieren.
  • Arsenal: Fastsatte sluttresultatet til 4-2 mot slutten av kampen etter en glimrende United-snuoperasjon.
  • Sheffield Wednesday: Utlignet til 1-1, før han senere scoret 3-1-målet i 3-1-seieren mot et meget godt Wednesday-lag.
  • Fulham: Scoret 1-0-målet i en kamp som endte 3-3.
  • Luton Town: Scoret 2-1-målet før han senere fastsatte sluttresultatet til 4-1.
  • Blackpool: Scoret 2-1-målet og 3-1-målet i 3-1-seieren.
DENNIS VIOLLET: Legendarisk United-spiss.