– Dette er klubben han elsker

Carlos Queiroz kommenterer Sir Alex Fergusons tilstedeværelse på Old Trafford.

I det siste har det blitt spekulert i at Sir Alex Ferguson tilstedeværelse på Old Trafford er skylden i den dårlige formen til Manchester United. Mange mener presset på David Moyes øker når Sir Alex er på kampene, noe Carlos Queiroz tilbakeviser i et intervju med BBC Radio Five.

– Ser du for deg at Sir Bobby Charlton ikke skulle komme å se kampene? Eller, meg selv, hvis jeg ville se kampene og ikke kom. Dette er hva han (Ferguson) har gjort hele livet sitt, dette er klubben han elsker. Jeg er sikker på at folk elsker å se ham der, forklarer Queiroz til BBC.

David Moyes sa sist i forrige uke at Ferguson har vært fantastisk og en inspirasjon, og at ryktene om at han er til bry er tull. Manchester United har vunnet fem av de seks siste ligakampene, men etter å ha gått på to cuptap på få dager har presset på David Moyes økt. Carlos Queiroz har troen på at dette snur.

– Selvfølgelig er ingen i denne verden glad eller fornøyd når laget ikke vinner eller får resultatene som forventes. Dette er dagens situasjon. David eller spillerne er ikke glade, men jeg er sikker på at alle vil komme tilbake i rett spor.

Cardiff City v Manchester United - Premier League

PÅ TRIBUNEN: Sir Alex under Cardiff – Man United.

Han advarer samtidig Moyes mot å gjøre panikkjøp i januar, og forteller at det ikke er mye verdi i markedet.

– Januar er ikke den beste måneden å kjøpe i. Spillerne er mye dyrere. Jeg er sikker på at hvis prisen og kvaliteten på spilleren er rett vil de ikke nøle med å ta en avgjørelse, men det er ingen tvunget avgjørelse. Klubben får ikke panikk, avslutter Queiroz.

Også Arsène Wenger har kommentert Sir Alex Fergusons tilstedeværelse på Old Trafford. Wenger mener det er spillerne som må ta ansvar for å snu denne dårlige trenden og at det er bare tull å skylde på Sir Alex. Så får vi se om formen snur nå, etter seieren mot Swansea.