– Det vil definitivt bli en spesiell dag

Det kan bli en spesiell dag for Odion Ighalo når han møter gamleklubben i sin Old Trafford-debut. Solskjær tror det blir en spesiell dag for spissen, og håper samtidig at nigerianeren kan ta med seg et mål fra søndagens kamp.

Odion Ighalo spilte i Watford fra 2014 til januar 2017, før han dro videre til Kina. Søndag ettermiddag møter han gamleklubben igjen for første gang, og det skjer på drømmenes teater.

LES OGSÅ: (+) Våre vurderinger om laget

Nigerianeren har scoret 40 mål på 100 kamper for Watford, og på spørsmål om det vil bli en spesiell dag for ham, i tilfelle han får spille, svarer Solskjær følgende til MUTV:

– Det vil definitivt være en spesiell dag for ham, og forhåpentligvis kan han legge til et mål i Premier League, bare mot dem.

IGHALO: Nigerianeren bøttet inn med mål periodevis i Watford-drakta. Her i et bilde mot United fra 2016.

Om vi skal tolke United-sjefens svar, kan det tyde på at vi får se Ighalo i aksjon mot «The Hornets» på søndag. Hvis det blir tilfelle får også den nyankomne spissen sin Old Trafford-debut for United.

Nigerianeren har fått to innhopp i United-drakta, og står foreløpig uten scoring. Kanskje Uniteds nummer 25 kan gjøre noe med det mot Watford?

Kampstart klokken 15.00.