– Det vil bety alt å vinne FA-cupen

United-kapteinen håper klubben kan vinne hele turneringen.

I likhet med Ole Gunnar Solskjær mener Harry Maguire at det var en vanskelig kamp mot Norwich lørdag kveld. Det sier han til BBC etter kampen.

– Det var en vanskelig kamp og vi måtte jobbe hardt for det. Vi var ikke på vårt beste, men det er sånt som kan skje i cupkamper.

– Vi hadde en tøff kamp i varmen på onsdag, men vi gjorde noen bytter på laget så det bør ikke være noen unnskyldning. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hva som skjedde, men vi må hjem å se kampen på nytt.

Men det ser likevel ut til at United-kapteinen har funnet noe han mener burde vært bedre.

– Vi spilte litt for tregt og litt for mye gjennom midten. Vi burde ha spilt bredere mye mer. Vi er i semifinalen og det er det som betyr noe.

LEDET VEI: Harry Maguire sendte United til semifinalen.

Harry Maguire har hatt en del scoringsmuligheter denne sesongen, men har kun scoret tre mål. Det er noe han vil forbedre.

– Jeg er alltid fornøyd når jeg scorer, spesielt i en stor kamp, og i siste minutt av ekstraomgangene.

– Jeg er litt skuffet over at jeg bare har scoret tre mål. Dette er noe jeg jobber med og ønsker å forbedre fra nå av og til slutten av sesongen.

United-kapteinen avslutter med å si at det ville vært utrolig stort å gå helt til topps i turneringen.

– Det vil bety alt å vinne FA-cupen. Jeg signerte for denne klubben fordi jeg ville vinne troféer. Det er en stor turnering og forhåpentligvis spiller vi bedre i semifinalen enn hva vi gjorde i dag.