– En avslutning i verdensklasse

– Hadde Messi scoret det målet hadde alle snakket om det i lang tid, sier Jesse Lingard.

Lingard sikter naturligvis til Marcus Rashfords silkemyke nedtak og den påfølgende presise avslutningen mot Leicester.

Rashfords scoring, etter den nydelige pasningen fra Paul Pogba, ble kampens eneste.

– Trener på det hver dag

Selv om den unge United-spissen får skryt, både av eksperter og fans, tror lagkamerat Jesse Lingard at scoringen ville fått en helt annen oppmerksomhet om det var en viss Barcelona-spiller som stod bak.

NYDELIG NEDTAK: Det vakreste ved Marcus Rashford sin scoring mot Leicester var selve nedtaket før skuddet. – Hadde Messi scoret et slikt mål hadde alle snakket om det i lang tid, sier Jesse Lingard.

– Avslutningen i helgen var verdensklase. Hadde Messi scoret den hadde alle snakket om det i lang tid. Det var en nydelig avslutning men Marcus har trent iherdig på avslutninger hele tiden, forklarer Lingard til Sky Sports.

Lingard, Rashford og Paul Pogba har blitt trukket frem som tre av spillerne som virkelig har hevet seg under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

Lingard er ikke overrasket over at Pogba har blomstret under nordmannen.

Alt  klaffer om dagen

– Jeg har jo sett ham helt siden han var på reservelaget. Han kan gjøre nesten hva som helst. Han oppnådde sukess i Juventus, men jeg tror det var en perfekt tid for ham å komme tilbake til United på, sier Lingard.

Lingard sørget for to av målene i Ole Gunnar Solskjærs første kamp som United-manager mot Cardiff, og han er ikke i tvil om årsaken til at Solskjær har hatt stor suksess så langt.

– Det handler om at vi spiller angrepsfotball igjen. Manageren har vært her før og har erfaring herfra. Han vet hvordan et United-lag skal spille. Både han og Mike Phelan har minnet oss på hva det betyr  spille for United og bære den drakten, og alt klaffer for oss i øyeblikket, sier Lingard.