– Det ser ut som de har spilt sammen i flere måneder

Det er en stund siden Manchester United har hatt et virkelig fryktinngytende stopperpar, men begynner vi å se konturene av ett nå?

Harry Maguire leverte en solid debut mot Frank Lampard & Co. og hadde flest brytninger og klareringer for Manchester United i serieåpningen. Sammen med Victor Lindelöf utgjorde han stopperparet Solskjær trolig ønsker å starte med i ligaen. 

En tidligere United-stopper, Wes Brown, har uttrykt sin beundring for den nye stopperen, og samarbeidet hans med Lindelöf.

–  Maguire taklet, vant veldig mange hodedueller, og roet medspillerne sine ned. Han har ikke vært der i mer enn en uke, men han har allerede gjort dette skipet stødigere, sa den tidligere United-stopperen til MUTV

– Han var veldig bra, spesielt sammen med Victor Lindelöf. Det så ut som om de har spilt sammen i flere måneder, og iallfall ikke bare i et par dager.

 

WES BROWN: Forsvarsspilleren fikk over 350 kamper i forsvaret til Manchester United. Nå er han pundit for klubbens egen TV-kanal, MUTV.

Uniteds nye nummer fem var ikke den eneste i forsvarsrekka som imponerte på søndag. Aaron Wan-Bissaka var spilleren som gikk inn i flest taklinger for United (6), og vant flest dueller for de røde (75%)

Mer statistikk? (+) Løp mer enn fire av topp 6-lagene

– Jeg syns Maguire-signeringen har gjort hele forsvaret tryggere. Det samme gjelder Aaron Wan-Bissaka, helt fra første kamp i sesongoppkjøringen har høyrebacken vært fantastisk.

Victor Lindelöf og Harry Maguire er selvfølgelig ingen Nemanja Vidic og Rio Ferdinand. Men de har potensial til å bli de neste store stopperne for Manchester United.

Les også: – Han er som skapt for United