– Det handler ikke om at jeg skal bevise noe

Harry Maguire hadde i likhet med store deler av laget en trøblete sesonginnledning. United-kapteinen har slitt både på og utenfor banen, men Ole Gunnar Solskjær sier 27-åringen bare blir bedre og bedre.

– Vi har selvfølgelig hatt samtaler om det (den dårlige formen), og han er sin hardeste kritikker. Han er imidlertid en leder, og han har stått opp når ting har gått imot ham. 

– Da han kom tilbake etter landslagspausen startet han med mål mot Newcastle. Etter det har han ikke sett seg tilbake. Han blir bedre og bedre som resten av laget.

KAPTEINEN: Harry Maguire.

Stabilitet

Det er kun Liverpool som har tatt flere poeng enn United siden ankomsten til Bruno Fernandes. Ole Gunnar Solskjær mener laget er på riktig vei, men at stabilitet er nøkkelen:

– Lag som vinner ligaen setter sammen gode og stabile rekker med seire. Jeg vet at det er mer usikkert denne sesongen, men hvis du ser på de siste 40 kampene vi har spilt, har vi vunnet to før deretter å tape. Vi er nødt til å bli mer stabile.

– Hvis man ser på statistikkene etter at Bruno Fernandes kom inn, er det kun Liverpool som har tatt flere poeng enn oss. Vi er på riktig vei, og blir bedre og bedre. 

FOR ET KJØP: Bruno Fernandes har vært en åpenbaring i United-drakta.

– God dialog med klubben

På spørsmål om fremtiden i managerstolen svarer nordmannen at han kun vil det beste for United, og at han har en god dialog med klubben:

– Vi er i en resultatbasert buisness, men alt jeg vil er er at Manchester United skal forbedre seg som klubb og lag. Jeg har alltid hatt en veldig god dialog med klubben. 

– Man må tenke både kortsiktig og langsiktig. Jeg vil ikke tro at dette er handler om at jeg skal bevise noe og få frem et poeng. Det er ikke det det handler om her.

– Alle beslutningene jeg gjør er for det beste for Manchester United. For meg handler det om resultater, og hvis vi fortsetter å forbedre oss har vi en veldig god mulighet, fordi dette laget er på riktig vei.

TOMMEL OPP: For god dialog med klubben.

47-åringen mener United har tatt store steg på området som handler om tankesett og innstilling.

– Denne sesongen er veldig uforutsigbar, og det viktigste er å ha riktig tankesett og alltid tenke at den neste kampen er den viktigste.

– Man kan tilgi alle feil så lenge man har riktig tankegang og innstilling. Jeg føler virkelig vi er på rett vei på det området. 

Les også:

Pressekonferansens del 1
Våre vurderinger om laget