– Det gir oss noe ekstra å vinne slike kamper

Marcus Rashford scoret, serverte målgivende og ga United-laget en solid injeksjon med selvtillit før den dramatiske ligainnspurten.

Manchester United trøble lenge mot Crystal Palace som både forsvarte seg bra og truet United ved flere anledninger.

LES OGSÅ: Tre mann topper børsen

Det så ut til å ende målløst etter en litt rotene 1. omgang på Selhurst Park, men så viste Marcus Rashford klasse.

Lurte Palace-forsvaret trill rundt

Den ferske æresdoktoren ved universitetet i Manchester fikk ballen fra Bruno Fernandes, lurte Palace-forsvaret trill rundt med en lekker finte og sendte ballen i det åpne målet.

Det var den perfekte resepten for å roe frynsete United-nerver etter at Leicester hadde slått Sheffield United tidligere på dagen. 

AVGJORT: Marcus Rashford, Anthony Martial og Jesse Lingard feirer 2-0-scoringen til franskmannen som i realiteten avgjorde kampen.

 

– Det ble en veldig tøff kamp. Men jeg har sagt det før, slike kamper gir noe ekstra til laget når vi klarer å dra de tre poengene i havn. Det er en positiv opplevelse for oss. Vi måtte kjempe hardt for seieren, vedgår Rashford i et TV 2-sendt intervju.

Etter hvilen fortsatte Palace å tvinge United ut av rytmen selv om Solskjærs menn hadde ballen klart mest. Da United trengte en scoring for å avgjøre det hele, fant Bruno Fernandes Marcus Rashford som igjen sendte ballen direkte videre til Anthony Martial.

Franskmannen gjorde ingen feil og trygget seieren med sin 2-0-scoring. Nå står både Rashford og Martial med 17 ligamål denne sesongen og 22 mål totalt.

Roses av Solskjær

Rashford sier han bryr seg lite om den interne toppscorertittelen i United.

– For oss handler det om at laget scorer og vinner, men jeg er glad på Anthonys vegne for det er viktig at en nummer 9 scorer. Når han scorer er han veldig happy, og han fortjente det etter den innsatsen han la ned i dag, sier Rashford. 

TILFREDS: Ole Gunnar Solskjær roser de to målscorerne etter 2-0-seieren mot Palace. – Vi vet at Anthony og Marcus er i stand til å gjøre dette når som helst, sier han.

Ole Gunnar Solskjær var veldig fornøyd med Rashford og Anthony Martial etter kampen.

– Målene er klasse, men vi vet at disse guttene er i stand til å gjøre dette når som helst. De er en fryd å jobbe med. De jobber hele tiden for å bli bedre og det er strålende, sier Solskjær til MUTV.