– Det er en veldig god atmosfære i keepergruppen

Lee Grant har i et intervju med klubbens hjemmeside snakket om keepersituasjonen i United. Der kommer det frem at det er veldig god stemning.

– Det er veldig god atmosfære i keepergruppen. Keeperavdelingen er ikke noe annerledes fra de andre avdelingene. Vi går alle i riktig retning og prøver å være i form og klare, og gleder oss til åpningskampen.

Grant mener at Ole Gunnar Solskjær har et aldri så lite luksusproblem på keeperplassen.

– Han har gode karakterer og individer her. Det er viktig og alle fire eller fem skjønner hva som skal til. Vi ønsker å støtte hverandre, men viktigst av alt, vi har alle viljen til å være bedre enn den neste.

– Det er avgjørende og vil sette oss i en god posisjon denne sesongen. 

United kom langt i samtlige turneringer de var med i forrige sesong. Gjør de det samme denne sesongen vil det naturlig nok bli mange kamper. Grant sier at det kan skape muligheter for alle spillerne.

– Det er mange kamper denne sesongen. Denne klubben har som mål å spille over 60 kamper i sesongen, og vi har vist at vi kan klare det. Vi har begynt å utvikle en robusthet, og gruppen blir absolutt bare sterkere og sterkere.

– I løpet av sesongen vil det være muligheter for alle spillerne. 

Én av spillerne som garantert vil får muligheten denne sesongen er Dean Henderson. 23-åringen har hatt to vellykkede låneopphold hos Sheffield United, noe Grant mener har gjort ham godt.

– Jeg tror det har gitt ham selvtillit, og det å ha troa på seg selv er viktig, spesielt når du er ung. Den neste testen er åpenbart foran ham, og han har sikret at fremtiden sin ligger i denne klubben, noe som er fantastiske nyheter.

VIL FÅ SJANSEN DENNE SESONGEN: Dean Henderson.

På keeperplassen har United for øyeblikket disse fem spillerne å velge mellom: David de Gea, Dean Henderson, Sergio Romero, Lee Grant og Nathan Bishop.

– Vi ønsker alle å spille og gjøre det bra for denne klubben, og det kan bare gjøre atmosfæren i klubben bedre, avslutter Grant.