– Det er umulig å spille ut et lag på den banen

Dette sa Solskjær på den lukkede delen av pressekonferansen.

Manchester United er i en svak periode for tiden og kommer fra to strake tap. På pressekonferansen før kampen mot Tranmere ble ledere i laget etterlyst. Journalistene trakk frem gamle storheter som virkelig sto frem da det gikk galt.

Hvor er de i dag?

– Jeg har ikke sett noen av mine spillere gjemme seg eller prøve å forsvinne. Jeg har sett mange spillere som ønsker å vinne, og vi stiller krav til oss selv bak lukkede dører. Selvfølgelig kommer vi ikke til å kritisere hverandre i offentligheten. Jeg kommer ikke til å sitte å kritisere mine spillere her [på pressekonferansen], sier Ole Gunnar Solskjær. 

– Vi henger ikke spillere til tørk.

PÅ BAKROMMET: Det er der United-manageren deler ut risen.

– Hvordan prioriterer du FA-cupen? 

– Selvfølgelig vil vi nå så langt som mulig i FA-cupen. Jeg ville elsket å nå en finale og vinne den. Det at vi skal spille på Prenton Park, med den banen de har der, det er det som er det romantiske med FA-cupen.

– Det er slik jeg husker det fra TV. De mindre lagene får balansert litt av nivåforskjellen med hjemmefordelen. Det er ikke for å være respektløs, men vi er et Premier League-lag og de spiller i League One. Vi burde kunne dra dit å spille dem ut. Det kommer ikke til å være mulig å spille ut et lag på den banen. Det er det som er FA-cupen for meg.

– Etter to tap trenger vi å dra dit å vise at vi kan kjempe. Vi skal ikke gjemme oss. Slik jeg kjenner spillerne mine kommer de til å fly inn i taklinger og gjøre alt de kan for å starte en ny rekke med seirer.

United har allerede en lang skadeliste, men manageren er ikke redd for at baneforholdene er så dårlige at nye navn kan få plass på listen.

– Jeg er ikke bekymret for skader. Om det er en reell risiko vil vel dommeren gjøre noe med det.

– Men jeg er sikker på at det går greit.

Les hva Tranmere-manageren sier om baneforholdene som venter United:

Micky Mellon: – Gode spillere kan tilpasse seg hva som helst