– Det er så deilig å se ham som dette

Her er Supporterklubbens spillerbørs etter 3-1-seieren mot Arsenal.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som ga børskarakterer.

Sergio Romero – 7
United hadde full kontroll defensivt i 40 minutter før det ble mer kaotisk på tampen av 1. omgang. Romero sjanseløs på målet, men solid ellers og en helt avgjørende redning da han slo ballen via tverrligger og over minuttet etter pause.

Ashley Young – 6,5
Arsenal angrep flittig på Youngs side, og kom seg også forbi der på reduseringen, noe han må ta sin del av skylda for. Young med noen gode pasninger frem til Lukaku, men slet litt med angrepsbølgene mot seg – selv om det er et ansvar han deler med flere.

Eric Bailly – 7
God i comebacket. Trekkes litt for at han ikke klarte å stoppe innlegget til reduseringen, og var også involvert i et en annen gjennomløping på sin side. Arsenal overbefolket imidlertid sin venstreside i angrep, og ivorianeren skal ha ros for både duellspill og ro med ball – både i tette og litt mer upressede situasjoner.

Victor Lindelöf – 7
Ny, god kamp i sin del av kampen, selv om det av og til var litt kaos bakerst da Arsenal fylte på med mange mann foran mål. Viste bittelitt usikkerhet etter reduseringen, men alt i alt mer enn bra nok igjen.

Luke Shaw – 7,5
Hadde full kontroll defensivt i nesten hele 1. omgang, og startet også den nydelige kontringen som ga 2-0. Også flotte initiativ offensivt flere ganger da United angrep på venstresiden. Totalt sett meget bra defensivt, og god offensivt – noe som var godt å se siden ankepunktet mot ham er de offensive og avgjørende bidragene.

Nemanja Matic – 6,5
Ikke alltid like synlig, men hugger i Arsenal-spillerne, flink til å lese spillet, tar ansvar da andre er ute av posisjon og flink med de små stikkerne når United har ballen.

Ander Herrera – 6,5
Bryter defensivt, er med offensivt og dekker store rom før pause. Mindre med offensivt etter hvilen, da mer defensivt fokus, men solid. Lite minus for at han, Young og Bailly slapp Arsenal til på reduseringen.

Paul Pogba – 8
Uniteds klarte beste offensive spiller i starten, og i det viktige overgangsspillet i 2. omgang da det handlet om å ta av press og utnytte Arsenals ville offensiv. Det er så deilig å se ham som dette. Er nærmest utilnærmelig da han får ballen og litt rom – og helt avgjørende da kampen avgjøres med sitt skudd som gir retur og 3-1 via Martial. Gjør også en jobb defensivt, og flink til alltid å være spillbar i overgangsfasen.

Romelu Lukaku – 6,5 (ut for Rashford 72)
Veldig bra før pause, mer som i «gamle dager» etter. Ble ikke brukt helt i starten, men hver gang han så ble brukt så klarte ikke hjemmelaget å ta fra ham ballen. Så flott gjennombruddspasning før 1-0 og også nydelig pasning til Lingard før 2-0. Det var som å se ham på Belgia, der han i perioder også har gjort glimrende jobb som kontringsspiller på kant.

Alexis Sánchez – 7 (ut for Martial 72)
Rundet keeper nydelig før 1-0, og var også nær assist på et gjennomspill til Pogba. Var spesielt aktiv første halvtimen, men forsvant litt av det etterpå. Skal imidlertid ha ros for en del ballmottak og vendinger etter pause, som ga United muligheter på kontringer.