– Det er mål i dette laget

Ole Gunnar Solskjær mener han stiller med et offensivt lag mot Burnley og forklarer hvorfor Victor Lindelöf ikke er med i troppen.

United kan ta seg opp til toppen av Premier League med poeng borte mot Burnley. Sean Dyches menn har gjort det godt de siste kampene og har ikke sluppet inn mer enn ett mål i noen av sine siste ti kamper.

Da er det nok godt for Ole Gunnar Solskjær å stjernespiss Edinson Cavani tilbake.

United-treneren forteller at også 33-åringen selv synes det er godt å være tilbake i aksjon.

– Selvfølgelig. Han var skuffet over å miste de kampene han gjorde og nå er han klar til å spille igjen. Han holdt på å komme i slag og var i god form, men han har trent bra. Det ble ikke så lenge uansett, siden vi har hatt så mange kamper så kort tid, sier Solskjær til MUTV før kampen.

Nordmannen gjør ti endringer på laget som slo ut Watford av FA-cupen. I tillegg til Cavani, er Bruno Fernandes, Marcus Rashford og Anthony Martial tilbake i det som kan kalles en offensiv startellever for United.

– Jeg synes det er mål i dette laget, det er energi og friske bein. Vi skal klare å forsvare oss også.

Solskjær forklarer at det er viktig å være var på presspillet til Burnley.

– Her er det viktig å huske at man får press på seg. Du kan ikke komme på bakbeina og slippe dem inn på din egen banehalvdel. Vi kan ikke la dem presse oss, fordi vi vet alt om kvalitetene til (Ashley) Barnes og (Chris) Wood der oppe, i tillegg til innleggskvaliteten deres, sier 47-åringen og legger til:

– Vi må stoppe dem høyt oppe.

BLE BRA IGJEN: Eric Bailly fikk seg en smell mot Watford, men er tilbake i elleveren tirsdag.

Lagoppstillingen viser også at Eric Bailly er klar igjen, etter at kollisjonen med Dean Henderson mot Watford.

– Ja, han ville spille og han er klar. Han kom seg gjennom gårsdagen (mandagens trening). Han gjorde ikke alt, men han er OK.

En som derimot ikke er klar, er Victor Lindelöf. Solskjær fortalte i sin pressekonferanse før kampen at svensken var med gjennom hele mandagens trening, men midtstopperen er altså ikke med i troppen mot Burnley.

– Victor hadde en liten reaksjon, så vi lot ham bli igjen.

Til slutt stadfester Solskjær at dette ikke er tiden for å snakke om ligagull, selv om hans lag kan ta tabelltopp i løpet av kvelden.

– Du må fokusere på denne kampen, disse 90 minuttene. Du kan ikke tenke for langt frem som spiller, det er opp til fansen og alle andre. Vi må bare fokusere på jobbene våre.