– Det er ikke rettferdig mot Solskjær eller spillerne

Dimitar Berbatov mener klubben bør annonsere Solskjær så fort som mulig.

– Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg har ikke hørt noe om neste sesong. Mitt fokus er å gjøre det best mulig i de kampene som gjenstår av denne sesongen. Så får vi se, sa Solskjær om United-jobben tidligere fredag. 

Det virker hevet over enhver tvil at nordmannen får United-jobben på permanent basis, men så lenge en bekreftelse lar vente på seg vil det også følge spekulasjoner.

Det er noe United burde unngå, mener verdens kuleste mann – også kjent som Dimitar Berbatov.

– Jeg snakker som en tidligere spiller selv, og jeg er helt sikker på at både spillere og ansatte i Manchester United hadde satt pris på litt klarhet rundt Solskjærs situasjon. Det er slitsomt å ha så hyppig utskiftning i managerstolen, sa Berbatov til BetFair.

UNITED-SJEF NESTE SESONG: Eller ikke? Klubben drøyer stadig med annonseringen av Ole Gunnar Solskjær.

– En klubb trenger den stabiliteten på topp. Vi snakker om et lag som ikke skiftet manager på 25 år, og siden har gjort det såpass ofte… Det antyder kanskje at de ikke vet hva de driver med. 

Et holdepunkt som har gått igjen mot å annonsere Solskjær som permanent United-sjef før sesongslutt har vært at det kan distrahere spillerne i en svært viktig fase av sesongen.

Berbatov snur heller opp-ned på situasjonen: 

– Med alt det arbeidet han har lagt ned, så synes jeg ikke det er rettferdig mot Solskjær eller spillerne hvis ikke klubben annonserer at han blir værende. 

– Ole var i stand til å heve moralen, laget sitt og alt annet i klubben. Han var mannen som tok ansvar i en vanskelig situasjon. Kun basert på hva han har gjort så langt, så fortjener han jobben permanent. Han har fortjent det. Han er ung for trener å være, tidligere United-spiller – det er det beste utgangspunktet klubben kan få for å bygge videre for fremtiden, avsluttet Berbatov.