– Det er gode syv poeng, som vi absolutt skal ta med oss

Ole Gunnar Solskjær ser frem til FA-cup oppgjøret mot Liverpool, men vil ikke avskrive rivalene, som har slitt med å score mål de siste kampene.

Seks poeng er det mellom United og Liverpool på tabellen i Premier League, men søndag kveld er det avansement i FA-cupen det står om når de to lagene møtes på Old Trafford. Bruno Fernandes har vært åpen om at han kjenner på prestisjen disse oppgjørene holder, og at han gleder seg til å kunne spille en god kamp mot de regjerende Premier League-vinnerne på hjemmebane.

I sitt kampdagsintervju sier Ole Gunnar Solskjær seg enig med den portugisiske midtbanespilleren, og trekker frem at de ikke skal avskrive den rødkledde Merseyside-klubben.

LES OGSÅ: Utelukker ikke at alle kan spille samtidig

Heldige med mengden hvile

Onsdag kveld møtte Solskjærs menn Fulham på bortebane, og tok med seg tre poeng hjem etter en snuoperasjon fra 1-0 til 1-2. Den norske manageren avslører i sitt kampdagsintervju med manutd.com at hjemreisen, derimot, ikke var like enkel som de hadde håpet på.

– Vi tok torsdagen fri, fordi vi ikke kom tilbake til Manchester før i tre eller fire-tiden på natta. Det ble forandring i planene, fordi rullebanen var stengt, så vi måtte kjøre, men hele gruppa fikk fri, og var tilbake på treningsfeltet med smil om munnen på fredag.

EKSTRA HVILE: Med en dags ekstra hvile i beina, håper Solskjær på flere slike scener mot Liverpool søndag.

Den norske manageren kan dele den gledelig nyheten om at det ikke er noen nye skader etter turen til London. I tillegg er han fornøyd med at spillerne får godt med hvile.

– Det er lettere å restituere når man får godt med hvile, så det er positivt. Vi har vært heldige, både på trening og under kamper, med å ikke hatt skader, så vi krysser fingrene for at det er noe som vil fortsette.

Vil ikke avskrive rivalene

Liverpools form har vært et mye omdiskutert tema i mediene den siste tiden, og det overraskende 0-1 tapet mot Burnley på Anfield har ikke roet kritikken. Blant annet går det mye på mangelen av mål fra stjernetrioen Roberto Firmino, Mohammad Salah og Sadio Mané.

– De spiller fortsatt bra, og de ønsker like sterkt som oss å komme videre i cupen. Ja, de er kanskje noen poeng bak oss i ligaen, men de er fortsatt et veldig bra lag.

FÅR KRITIKK: Roberto Firmino er blant Liverpool-spillerne som får stor kritikk for lagets mangel på mål de siste kampene. Her i duell med Harry Maguire fra oppgjøret på Anfield.

Etter tre kamper på bortebane, hvorav den ene var mot nettopp Liverpool på Anfield, er Solskjær glad for å være tilbake på Old Trafford. Med et lag som er i en god form, og med god selvtillit, ser han frem mot en god kamp mot rivalene på hjemmebane.

– En seier mot Burnley, en seier mot Fulham, og uavgjort mot Liverpool er gode syv poeng, og absolutt noe vi skal ta med oss for selvtilliten når det står om avansement i cupen.