– Det er dét Solskjær vil ha

Paul Scholes slenger seg på bølgen av fotballpersonligheter som roser Manchester United etter seieren mot Chelsea i serieåpningen.

De to foregående sesongene har vi vært vant til å høre Paul Scholes kritisere Manchester United-spillernes ferdigheter, holdninger samt fotballen som spilles på Old Trafford.

Det er sjelden skryt å få fra United-legenden, men etter kampen mot Chelsea snakket han varmt om intensiteten, prestasjonen og spillerne.

– Man la godt merke til utholdenheten i andreomgangen, sa Scholes til Premier League Productions, gjengitt av MEN

– Jeg tror ikke at Solskjær var så fornøyd med det fysiske nivået på spillerne da han kom til klubben. Men i andreomgangen mot Chelsea, med 20 minutter igjen på klokka, viste de fortsatt tegn til styrke. De ble for sterke for Chelsea og de løp dem i hjel. 

EN AV DE BESTE: Bare Ryan Giggs (963) og Sir Bobby Charlton (758) har flere kamper for United enn Paul Scholes som endte på 718 opptredener for klubben. Med sine 155 mål er han også klubbens tiende mestscorende spiller.

Den tidligere midtbanespilleren trekker frem flere spillere han noterte seg noe ekstra ved.

– Jeg syns Scott McTominay var god, han var ikke enestående, men han gjorde jobben sin oppriktig i bakgrunnen, og med det tillot han de andre spillerne til å spille bra, sier 44-åringen før han legger til: 

– Farten til Marcus Rashford og Anthony Martial, det er dét Solskjær vil ha. Han vil ha den energien. Jesse Lingard var også god. Det var en elektrisitet over United. Tempoet og presset var tilbake.

Selv om Scholes tydelig var fornøyd med prestasjonen til Solskjærs menn, fant han  også noe positivt å si om Frank Lampards debut som Chelsea-manager.

– Chelsea var ikke dårlige, de hadde sine sjangser i løpet av kampen og kunne scoret om de var mer kliniske. Hadde Chelsea hatt litt mer flaks kunne vi sett et annet resultat. 

LES OGSÅ: – Det var respektløst av meg mot Maguire