– Det blir en jevn kamp

Everton-manager Roberto Martinez tror på et tett oppgjør mot Manchester United.

Etter en landslagpause på litt under to uker, skal United besøke Everton på Goodison Park lørdag formiddag.

Goodsion-besøkene de siste sesongene har ikke vært dans på roser. Det er hele fire år siden United scoret et mål på Goodison Park. De røde djevlene ligger nå på 3.plass i Premier League, mens Everton er på 7.plass.

I et intervju med EvertonTV, sier Everton-manager Roberto Martinez at han tror det blir en jevn kamp mellom Everton og Manchester United, og gir David De Gea æren for å hindre Everton-seier på Old Trafford forrige sesong.

– Vi har hatt to gode resultater mot United nylig og på Old Trafford sist var vi skuffet.

– Vi spilte langt bedre enn 2-1 resultatet forteller og to enestående redninger av David De Gea stoppet oss fra å få et positivt resultat.

REDNINGSMANN: David De Gea slapp jubelen løs etter 2-1 seieren mot Everton forrige sesong. Roberto Martinez kaller redningene til spanjolen "utrolige".
REDNINGSMANN: David De Gea slapp jubelen løs etter 2-1 seieren mot Everton forrige sesong. Roberto Martinez kaller redningene til spanjolen «enestående».

– Vi fikk en historisk seier sesongen før så vi har spilt bra, men det er fair å si at United har justert seg etter endringer og nå har de funnet et lag som har spilt bra denne sesongen, sa Roberto Martinez til EvertonTV.

– Helt tydelig vil det bli en jevn kamp.

Kampen spilles på Goodison Park lørdag 17.10 med avspark klokken 16:00 norsk tid.