– Det betyr ingenting å være god på trening i United

HAMBURG: Først flere år etter at han som 18-åring hadde valgt å forlate Manchester forsto Mats Møller Dæhli hva de hadde forsøkt å lære ham i United.

Det var det tredje prøvespillet til Mats Møller Dæhli i Manchester United. Stortalentet fra Oslo hadde tidligere vært på besøk sammen med Herman Stengel og Sondre Tronstad og var den eneste av dem som ble invitert tilbake.

«Audition»-prøvene hadde han bestått i tur og orden, men denne gangen kom han skjevt ut. Dæhli rakk ikke minibussen som skulle frakte spillerne til Carrington og kjente det litt i magen da han kom løpende og så at U18-treningen allerede var i gang.

– Jeg ble stående og se på uten at jeg helt visste om jeg skulle gå inn eller ikke, forteller Dæhli til United-Supporteren.

– Så kommer en av spillerne bort til meg. Han presenterer seg, gir meg en vest og sier «du spiller på laget mitt, og vi to spiller sentralt».

NORSK TRIO PÅ PRØVESPILL: F.v. Sondre Tronstad (Haugesund), Mats Møller Dæhli (Freiburg/St. Pauli) og Herman Stengel (Strømsgodset. Foto: Privat

DU MÅ VÆRE MEDLEM FOR Å LESE DENNE SAKEN

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake