«Dennis Viollet – A United Man»

TRAILER Filmen om Uniteds 50-tallsstjerne Dennis Viollets liv og levnet er nå klar for kinolerretet.

 

Det er nå vel tre år siden det ble kjent at den amerikanske filmprodusenten Rachel Viollet, datter av Uniteds gamle storscorer, hadde bestemt seg for å lage film om sin berømte fars utrolige liv.

– Å fortelle min fars historie har vært en livslang drøm. Det ville være den perfekte måte å hedre ham på, uttalte hun i forbindelse med fremleggingen av planene, der hun også inviterte United-fans til å bidra med midler til innspillingen.

Og midler ble det, også takket være skandinaviske fans (se takkeliste her), og nå er filmen altså omsider klar for å bli vist frem på kinolerretene.
Premieren er lagt til Rachel Viollets hjemby, Los Angeles, hvor den vil bli presentert for publikum den 24. januar. Deretter går det slag i slag med visninger i Jacksonville, Atlanta og Houston, før det blir Europa-premiere i Manchester på en ennå ikke fastsatt dato.

Du kan lese mer om prosjektet på DennisViolletDocumentary.com

Under her finner du en aldri så liten smakebit fra filmen om mannen som vant ligagull i 1956 og 57, og som i 1959/60-sesongen satte den fortsatt gjeldende klubbrekorden med 32 ligamål(!)