Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 8,0
Rett og slett feilfri, og for en gangs skyld også trygg med beina. Flere flotte redninger i begge omganger. Eneste minus måtte være om han kunne vært ute i feltet og plukket et av mange Villa-innlegg som vi slet med.

Aaron Wan-Bissaka – 7,0
Hvor har denne høyrebacken vi så i 1. omgang vært før? Kombinerte strålende defensiv med flotte initiativ offensivt, og også en fin målgivende til 1-0-scoring. Får imidlertid et stort minus for at han stod igjen ved frisparket i stedet for å kaste seg tilbake i posisjon før 1-1. Samtidig også en viktig klarering rett foran hodet på en Villa-spiller i 2. omgang.

Eric Bailly – 8,0
En feilfri kamp defensivt før pause, i det å dekke dueller, det å dekke rom og å ta fornuftige avgjørelser. Ikke like dominerende etter pause, pådro seg et unødvendig gult kort, slet i et par hodedueller i eget felt, men reddet samtidig trolig tre poeng med sin blokkering fem minutter på overtid. Det ga et også et pluss.

Harry Maguire – 5,5
Bailly var den mest synlige, men Maguire begynte solid ved hans side. Jeg må imidlertid si at jeg nesten ble litt skremt av flere tapte hodedueller i 2. omgang – dueller hvor det bare var flaks at United ikke fikk mål imot.

Luke Shaw – 6,0
Nok en gang gode cornere, også flere fine offensive initiativ som gir pluss. Skulle hatt målgivende til Pogba etter hvilen. Samtidig også en del trøbbel defensivt på sin side som trekker klart ned hos meg.

Scott McTominay – 5,0 (ut for Matic 64)
Klarte ikke helt å sette sitt preg på kampen før pause. Fikk snaue 20 minutter på å rette det opp etter hvilen, men uten å klare det. Derfor helt greit byttet ut.

Fred – 7,5 (ut for Tuanzbe 90+4)
Veldig god veldig lenge. Flere fine brudd før pause, og har en motor som gjør at han det ene øyeblikket er i forsvar før han i neste øyeblikk avslutter offensivt. Var direkte involvert i tre av Uniteds fem fine muligheter de første snaue 20 minuttene. Noe mer variabel etter hvilen, og slet med å utgjøre en forskjell det siste kvarteret.

Marcus Rashford – 6,0
Fin flikk til Wan-Bissaka før 1-0, men slet ellers med å bidra før pause. Etter pause flere forsøke, noe som er et pluss, men samtidig endte det meste på venstrefoten og dermed med halvveis avslutninger.

Bruno Fernandes – 7,0 (ut for James 87)
Sentral nok en gang, selv om det ikke ble mer enn en del skapte halvsjanser i denne, før han satte straffen som ga seier.

Paul Pogba – 8,0
Helt avgjørende med sin briljante teknikk i forkant av 1-0-målet. God fotballforståelse ved et par overhopp på noen tidligere United-sjanser. Ellers litt mer på det jevne før pause, hvor tre ambisiøse feilslåtte langpasninger var det mest synlige bidraget. Måtte også ta telling og tåle blod i munnen etter en stygg albue fra Mings på corner. Det var imidlertid før pause. Etter pause dominerte han med flere flotte pasninger, god defensiv jobbing og skaffet så straffen som ga seier. Denne Pogba ønsker vi å se enda mer av.

Anthony Martial – 7,0
Flott scoring på hodet, akkurat slike scoringer man ønsker av 9eren sin. Også et godt skudd slått til corner. Aktiv i begge omgangen.

Nemanja Matic – 6,0 (inn for McTominay 64)
Gjorde en bedre jobb enn McTominay, derfor et helt fint bytte.

Daniel James (inn for Fernandes 87) og Axel Tuanzebe (inn for Fred 90+4) spilte for kort tid til å få karakter.