Hjemmedrakten offentliggjort

Manchester United har på sine offisielle hjemmesider offentliggjort neste sesongs hjemmedrakt. Det noe spesielle designet er en markering av at det er 100 år siden Uniteds første sesong på Old Trafford.

Drakten har samme design som den Billy Meredith og resten av United-spillerne brukte i sin første sesong på Old Trafford i 1909/1910-sesongen. På siden av drakten er det også en liten merkelapp hvor det står "The Theatre of Dreams Since 1910". I tillegg til å hylle Uniteds historie gir også drakten enda bedre ventilasjon enn tidligere, og den holder spillerne kaldere, tørrere og lettere.

Shortsen har en rød stripe langs sidene og en rød djevel bak på midjebåndet. De svarte strømpene har en rød V på leggen, lik den svarte V´en på drakten. Neste sesongs keeperdrakt har likt design som den røde, men fargene er naturligvis annerledes. Neste år skal Edwin van der Sar og resten av United-keeperene vokte målet i hvit drakt med en rød V over brystet. Draktene vil brukes for første gang under Asia-turen neste måned, der første kamp er mot Malaysia XI 18. juli.

Stolte spillere

I likhet med fans verden over har også spillerne vært spente på hvordan den nye drakten ville se ut. Wayne Rooney sier det er en ære å ta på seg United-drakta hver uke og gleder seg til å spille med den nye.

"Det er alltid spennende å se den nye drakten. Det er viktig at vi liker den og at vi blir vant til den før sesongen starter. Jeg gleder meg veldig til å spille i den," sier Rooney til manutd.com.

Ji-sung Park er helt enig med sin lagkamerat.

"Det er alltid stort å ta på seg drakten og det er alltid en mening bak draktene våre. Historien er veldig viktig i denne klubben og det er noe spillerne er klare over," sier han.

"Jeg liker vinkelen på fremsiden av drakten. Jeg liker å tenke på det som en V for "Victory", og forhåpentligvis kan vi vinne hver kamp vi spiller med denne drakten"

Her kan du forhåndsbestille drakten (Husk at du må være innlogget for å få ordren registrert til medlemspris)