– Den nye generasjonen

Wes Brown er optimistisk med tanke på Uniteds unge forsvarsspillere til tross for smellen mot West Ham.

På tirsdag gikk United på sitt største tap siden november 2001 i ligacupkampen mot West Ham.

I den kampen startet flere unge spillere, blant annet Fabio, Jonny Evans og Chris Smalling. Til tross for at det ble fire baklengsmål er ikke Wes Brown bekymret for fremtiden i Uniteds bakre rekker.

– Vi har noen fantastiske unge spillere bakover på banen, sier Wes Brown til Inside United.

– Du kunne satt opp en god bakre femmer med Ben Amos i mål, Rafael på høyre, Jonny Evans, Chris Smalling i midten og Fabio på venstreback. Det er den nye generasjonen.

– Trenger tid

Wes Brown var selv et kjempetalent, og debuterte for Manchester United allerede som 18-åring tilbake i 1998. Han mener at det ikke alltid er lett å være ung forsvarsspiller på toppnivå.

– Når det er snakk om å bli en god forsvarer handler det noen ganger om tid.

– Selvsagt må man ha talent, men man trenger også erfaring for å takle presset på øverste nivå og bli vant til situasjonene man møter som forsvarer.

– De unge gutta lærer mye hver eneste kamp de spiller.

31-åringen benytter også anledningen til å svare kritikerne som har hevdet at Rafael og Fabio ikke er gode nok defensivt til å bli forsvarspillere på øverste nivå.

– De er flotte gutter som trener hardt. De har en utrolig vilje.

– Hver gang de spiller kan du se at de er de fullstendig fokuserte på å gjøre det beste for laget, og hvor mye de liker både å gå fremover på banen og å være i forsvar.

– Så lenge de fortsetter å utvikle seg kan jeg ikke se noen grunn til at de ikke vil være førstevalg på backene i fremtiden, avslutter Brown.