Den avgjørende samtalen

Romelu Lukaku forteller om telefonsamtalen som overbeviste ham om at fremtiden var i Manchester United.

I forrige uke fortalte Vinnie Frans, barndomsvenn av Romelu Lukaku, hvordan José Mourinho kuppet den belgiske Everton-spissen foran nesen til Chelsea.

Mandag kveld fikk flere av United-korrespondentene i USA et intervju med Lukaku, der han selv forteller hvordan han ble overbevist av Mourinho.

– Det var samtalen jeg hadde med manageren som overbeviste meg mest. Planene om hvordan han ønsker å bygge opp klubben og hvordan han vil at jeg skal være en del av det, sier Lukaku til nyhetsbyrået Press Association.

– Jeg er takknemlig for muligheten.

Tok valget selv

Etter overgangen har vennskapet mellom Lukaku og Paul Pogba fått mye oppmerksomhet. Tidligere i sommer fortalte de to kameratene sin historie i et ESPN-intervju, der de langt på vei antydet at Pogba hadde hatt en finger med i spillet.

– Vi var bare på ferie sammen. Når alt kommer til alt, måtte jeg ta valget selv, kommenterer Lukaku overfor PA mandag.

– Føles fantastisk

Med to scoringer på sine tre første kamper er Lukaku kommet godt i gang i United-trøyen.

Forrige sesong scoret 24-åringen åtte mål flere enn Zlatan Ibrahimovic, mannen han er hentet til Old Trafford for å erstatte. Tidligere har United.no skrevet om tallene til Lukaku fra forrige sesong som er langt sterkere enn svenskens.

– Det føles fantastisk å være i United. Det er alltid noe jeg har håpet på.

– Jeg har alltid hatt et ønske om spille i en så stor klubb. Nå er jeg her, og jeg vil gripe sjansen, og forsøke å levere så godt jeg kan for denne klubben.

– Jeg vil ikke snakke om mine personlige ambisjoner. Jeg vil bare jobbe hardt og vinne så mange kamper jeg kan.