– Deilig at vi holdt nullen

Harry Maguire hadde god kontroll på Jamie Vardy, men var etter 1-0-seieren mest opptatt av hva United må forbedre.

26-åringen fikk ros av Gary Neville i TV 2-studioet for måten han stoppet sin tidligere lagkamerat. Vardy kom ikke til en eneste skuddmulighet på Old Trafford.

– Jeg hadde bare fullt fokus på kampen. Vardy er en toppspiller, og han har vært god i flere år i Premier League. Jeg har sett ham terrorisere forsvar for Leicester, så det var viktig at vi klarte å håndtere ham, sa Maguire til MUTV etter 1-0-seieren.

Samtidig erkjente midtstopperen at Manchester United har mer å gå på, spesielt offensivt. Leicester hadde flere pasninger og ballberøringer enn United, som slet med å skape de store sjansene uten Paul Pogba og Anthony Martial på banen.

– Jeg er veldig glad, ikke bare fordi det er mot min tidligere klubb, men fordi det var veldig viktig å få tre poeng i dag. Vi var ikke gode nok med ballen, men vi skal jobbe hardt for å forbedre oss. Defensivt var vi ganske solide, og jeg synes vi fortjente poeng med hensyn til sjansene som ble skapt, sa Maguire.

– Det var viktig at vi klarte å dra det i land. Vi visste at det ville bli en tøff kamp rett etter landslagspausen, og for meg som forsvarsspiller er det deilig at vi holdt nullen.

MØTTE EKS-KLUBBEN: Harry Maguire spilte i Leicester fra 2017 til 2019.

I neste uke venter kamper mot Astana i Europa League og West Ham i Premier League.

Maguire lover United-fansen at laget vil bli bedre utover i sesongen.

– Vi har bare spilt fem kamper sammen, så vi vil bli bedre. De kommer til å forstå meg bedre, og jeg kommer til å forstå dem bedre.

Med tre poeng mot Leicester ligger Manchester United på fjerdeplass i Premier League, men både Arsenal, Everton og West Ham kan gå forbi med seirer i sine kamper.

«FERGIE-TIME»: VI OPPSUMMERER KAMPEN PÅ 20 MINUTTER: