Debuterte med scoring fra distanse

DE UTLÅNTE: God held for de av våre utlånte som var i aksjon.

Fire av våre utlånte var i aksjon denne helga, og det ble en svært hyggelig start for debutant Ethan Hamilton. Hans Rochdale tapte likevel, mens de andre av våre utlånte vant sine kamper.

Les også gjerne vår halvtårsrapport om de utlånte her – der vi sorterer de utlånte inn i fire kategorier etter hvor godt de har gjort det det første halvåret av sesongen.

Sheffield United 1-0 Queens Park Rangers

Sheffield United vant 1-0 hjemme mot QPR, og er med det nå oppe på direkte opprykksplass etter at det endte uavgjort mellom West Bromwich og Norwich på The Hawthorns.

Når en bare scorer ett mål, så er det selvsagt ekstra viktig å holde nullen, og med Dean Henderson i målet klarte Sheffield United nettopp det.

Han hadde ikke en veldig travel dag på jobb, men gjorde det han måtte gjøre uten problemer. Lokalavisa Sheffield Star gir ham karakteren 6.

PS. I pausen av kampen ble trekningen av kvinnenes ligacupsemifinale gjennomført (fordi finalen skal spilles på Bramall Lane). Mer om den trekningen her.

Peterborough 2-1 Rochdale

Ethan Hamilton ble fredag lånt ut til Rochdale, noe vi omtalte i denne saken.

Allerede borte mot Peterborough ble han kastet inn fra start til det som ble hans seniordebut fra start.

Peterborough er tøff motstand, og det endte med tap, men kort tid før slutt markerte Hamilton seg med en scoring fra distanse!

Det lover godt for videre spilletid.

Walsall 1-2 Scunthorpe United

Cameron Borthwick-Jackson spilte hele kampen da Scunthorpe tok sin fjerde ligaseier på rad.

Irons har sett ut som et typisk nedrykkslag lenge, men har nå plutselig seks poeng ned til nedrykksstreken – en imponerende snuoperasjon.

Ifølge lokalavisa klarte Borthwick-Jackson seg stort sett OK til tross for noen smånervøse øyeblikk, og han får karakteren 6.

Grimsby Town 0-2 Macclesfield Town

Kieran O’Hara spilte – og holdt nullen – i bortekampen mot Grimsby.

Det var en noe overraskende seier for Silkmen, som det må sies at har sett vesentlig bedre ut etter at Mark Yates fikk sparken.

O’Hara virker ikke å ha hatt en like travel dag som han ofte har hatt i Macclesfield-buret, men får ros for noen inngripener, og er nok uansett godt fornøyd.

Macclesfield er fortsatt tre poeng fra trygg grunn.

Andre:

  • De skotske toppserielagene er ikke i aksjon denne helga, så det var altså ingen kamper for James Wilson eller Demetri Mitchell.
  • Axel Tuanzebe er fortsatt skadet en stund, og manglet igjen for Aston Villa. De tapte 0-3 borte mot formsvake Wigan, og det er nok liten tvil om at Tuanzebe er savnet på dette laget.
  • Timothy Fosu-Mensah var ikke i Fulham-troppen da Ranieris lag tapte i Burnley.