De utlånte

Les hvordan Uniteds leiesoldater presterer.

Tom Cleverley fikk 75 minutter på banen i sin Premier League-debut for Wigan hjemme mot Sunderland. Den spennende unggutten fyrte av skuddet som ble styrt inn til utlikning og 1-1. Danny Welbeck startet kampen for Sunderland, men ble tatt av til pause.

Matt James og Joshua King startet begge oppgjøret for Preston i 4-3-tapet for Burnley. Kamputfallet kom imidlertid i skyggen av at Preston fikk tre spillere sendt til sykehus for røntgen. Blant de to var både James og King, og det fryktes ankelbrudd for de talentfulle ungguttene.

Mame Biram Diouf spilte hele kampen for Blackburn da de knep til seg ett poeng på City of Manchester Stadium. Angriperen var frisk i rollen ute til høyre, og hadde blant annet en stor mulighet i første omgang.

James Chester og Carlisle har fått en god start på årets sesong, og tok en ny, sterk seier med 1-0 over Sheffield Wednesday borte. Chester spilte hele kampen, og var nære nettkjenning etter en dødball. Klubben ligger på en foreløpig 2. plass med tolv poeng på seks kamper.

Cameron Stewart var hverken på banen eller benken da bunnplasserte Yeovil tok en etterlengtet seier. Stewart har foreløpig fått én kamp fra start og tre som innbytter i sin ferske fortsatt Yeovil-karriere.

Danny Drinkwater var ikke å se under Cardiffs 2-0-seier over Hull hjemme.