– De kommer til å være veldig motiverte

Maurizio Sarri har pratet med pressen før kampen mot United.

Søndagens kamp mellom United og Chelsea på Old Trafford kan bli direkte avgjørende for kampen om topp fire.

Ole Gunnar Solskjærs menn ligger tre poeng bak Chelsea på fjerdeplass med tre kamper igjen å spille, og de blåkledde har også klart bedre målforskjell. Tre poeng foran der igjen ligger Tottenham. Det vil si at United egentlig er nødt til å vinne for å fortsatt ha et reelt håp om Champions League-spill neste sesong.

– Viktig at vi ikke taper

At United må gå for seier vet også Chelsea-manager Maurizio Sarri, og mye av hans pressekonferanse fredag handlet om kampens betydning.

– På dette tidspunktet (av sesongen) er det en veldig viktig kamp for oss, og kanskje mer enn det, for at vi skal nå målet vårt. Så vi skal prøve å vinne så klart, men det er viktig at vi ikke taper, sa Sarri til pressen.

KUNNE FEIRE: Paul Pogba og Romelu Lukaku feirer førstnevntes scoring sist gang lagene møtte hverandre (i februar). Da vant United 2-0 på Stamford Bridge i FA-cupen.

Han frykter også et heltent United-lag, etter onsdagens tap mot City.

– Vi møter et lag som kommer til å være veldig motiverte etter Manchester-derbyet.

Mener United må vinne resten av kampene

Sarri ble også spurt om hva han tenker om den svake formen til United den siste tiden.

– De gjorde det veldig bra i tre måneder, men i den siste perioden har formen sviktet noe. Jeg tenker at det er sånt som kan skje. Det blir uansett en vanskelig kamp.

– De har fortsatt en sjanse [på topp fire], men de må helt klart vinne resten av kampene. De er et godt lag, men vi trenger også å ta poeng. Vi må kjempe og prøve med alt vi har, sa Sarri.