Macheda nærmer seg nedrykk

DE UTLÅNTE: Nick Powell ekskludert fra Wigans tropp, mens Sam Byrne kom inn fra benken i uavgjortoppgjør.

Mandag kveld var det duket for Football League, og det så ut til at flere av Manchester Uniteds utlånte ville få seg noen minutter førstelagsspill. Og mens noen ble ekskludert fra kamptroppen, fikk andre sjansen fra start.

United.no fulgte alle kampene.

Birmingham 0-1 Wigan Athletic

Etter å ha startet på benken to kamper på rad, fikk Federico Macheda endelig sjansen fra start igjen, da Birmingham tok imot Wigan Athletic på hjemmebane.

EKSKLUDERT: Powell var ikke i Wigans tropp mot Birmingham.

Det kunne se ut som nok en utlånsduell i Football League, men Nick Powell ble ikke inkludert i de Wigans tropp.

Birmingham-sjef Lee Clark startet med Macheda som ensom spiss i en 4-2-3-1-formasjon, selv om italieneren er av den type spiss som trives best med en makker.

Etter bare to og et halvt minutter spilt sto det 1-0 for gjestene. Wigans Jordi Gomez gjorde et kjempeløp fra midtbanen før han sendte ballen videre til McManaman som kom drivende inn fra venstrekanten før han sendte ballen lavt i lengste hjørne bak Birmingham-keeper Randolph.

Ved sidebytte byttet Clark spiss Lee Novak med Nikola Zigic og la om til en 4-4-2 – men til ingen nytte.

West Midlands-klubben har nå gått helt siden 1. oktober uten én eneste hjemmeseier i ligaen, og ser bare mer og mer ut som et nedrykkslag.

Charlton Athletic 3-1 Watford

Italienske Davide Petrucci startet oppgjøret for The Addicks på benken, og fikk heller aldri muligheten til å komme innpå.

Men det er verdt å nevne at med tirsdagens seier over midt-på-tabellen-laget, Watford, ser det ut til at Charlton og Petrucci berger ny Championship-kontrakt.

Charltons Callum Harriott sendte vertene i ledelsen etter 21 minutter spilt, før gjestene utlignet ved Troy Deeney etter en time spilt på The Valley. Det holdt imidlertid ikke lenge, og 16 minutter etterpå sto det 3-1 til hjemmelaget etter ett mål hvert av Johnnie Jackson og Callum Harriott.

Crawley Town 0-0 Carlisle United

Nok en United-spiller måtte starte på benken denne tirsdagskvelden. Men Sam Byrne kom imidlertid inn for sitt Carlisle-lag som fikk med seg et poeng fra Crawley.

Petrucci og Macheda er ikke de eneste spillerne som ligger faretruende nærme nedrykk for tiden, Byrnes Carlisle ligger også like under streken i League One.

Byrne kom inn fra benken i det 68. minuttet uten at han klarte å sette sitt preg på kampen, og det endte dermed – som nevnt – med poengdelig for de to lagene.