– De er nødt til å gi Ole jobben

PARIS: Wes Brown så mirakelet i Paris med sine egne øyne. 39-åringen mener det er opplagt at Ole Gunnar Solskjær får jobben permanent.

Den tidligere United-backen satt bare en meter unna united.no på Parc des Princes og feiret straffescoringen til Marcus Rashford med å filme scenene som utspilte seg i svingen der United-fansen gikk bananas.

De engelske avisene etter mirakelet i Paris: Gi ham jobben!

– Bare se på det der, fantastisk støtte! For en fantastisk kveld. Nå har vi slått Juventus borte, og vi har slått PSG borte, selv om ingen ga dem en sjanse, sier Brown til united.no sekunder etter at sluttsignalet har gått.

– Helt utrolig! Å komme hit og vinne på den måten vi gjorde. Det er en tøff oppgave, og vi er nødt til å gi honnør til spillerne og hvordan Ole satt opp laget. En fantastisk kveld.

SE SCENENE I UNITED-SVINGEN:

– Kapabel til å håndtere jobben

På vei ut fra pressekonferansen ropte Solskjær på sin tidligere lagkamerat og viste ham en tommel opp.

– Kan klubben ikke gi ham jobben nå?

– De er nødt til det! Jeg har sagt det fra dag én – selv når du bare ser på prestasjonene har det vært fantastisk. Han kom inn som en midlertidig manager, men han har vist at han er mer enn kapabel til å håndtere det, svarer Brown, som i historiebøkene står med en målgivende pasning i Champions League-finalen i 2008 mot Chelsea.

Etter kampen sa Romelu Lukaku i et intervju med Viasport at han vet at Solskjær kommer til å bli værende i Manchester United etter sesongen. Tidligere på kvelden sa Gary Neville til samme kanal at han tror den tidligere lagkameraten får jobben i den kommende landslagspausen.

LAGKAMERATER: Wes Brown og Ole Gunnar Solskjær spilte sammen i flere år i Manchester United. De hilste på hverandre flere ganger i Paris.

– Hva er det med Solskjær som gjør at han klarer å få spillerne til å tro på at de kan klare dette, selv alle skadene?

– Det er fortsatt tidlig i hans United-karriere som manager, men han har truffet blink igjen. Han måtte bruke flere spillere som ikke spiller fast, og han klarte å gjøre det vanskelig for et veldig sterkt PSG-lag.

Roste klubben

Etter den elleville 3-1-seieren trakk Solskjær fram hvordan klubben sto sammen både på og utenfor banen onsdag kveld og hvordan det skapte et slags samhold.

I tillegg til Brown var også Gary Neville, Sir Alex Ferguson, Eric Cantona og Patrice Evra til stede.

– Det er spesielt når du gjør det som en trener sammen med laget og støtteapparatet ditt. Det var helt utrolig i garderoben. Det å se hele klubben sammen, med eiere, eks-spillere – en fantastisk atmosfære, sa Solskjær på pressekonferansen.

Nå står en uventet kvartfinaletrekning for tur for nordmannen. Den finner sted fredag 15. mars.

SE VÅR OPPSUMMERING FRA PARIS: