– De er ikke sultne

Roy Carroll var ikke det minste overrasket over at hans nåværende klubb slo United i Hellas.

Den nord-irske keeperen mener at United-spillerne ikke lenger er sultne på suksess, og at de ikke kjemper hardt nok etter at David Moyes tok over som manager.

Carroll spiller for Olympiakos i gresk toppserie, men han har fortsatt fulgt men på hva som har skjedd i Manchester United denne sesongen. Veteranen sier han ikke er overrasket over at hans nåværende klubb gikk seirende ut av den første av de to Champions League-kampene.

Trodde på seier

– Seieren kom som et sjokk for store deler av pressen, men spillerne her trodde hele tiden at de kunne gjøre det, sa Carroll.

– Vi har sett mye Premier League-fotball denne sesongen, og vi visste at United ikke presterer. Jeg satt på tribunen den kampen, og jeg må si jeg aldri har sett United spille som de gjorde da.

De gir ikke alt

Keeperen som spilte i United fra 2001 til 2005, mener at United fortsatt har spillere som er gode nok til å vinne kamper, men at de ikke lenger er sultne på suksess.carroll_edited_1

– De har gode spillere, men ingen hunger, de kjemper ikke for laget. Når alt kommer til alt, kan man være så god man bare vil, men det hjelper ikke om du ikke er villig til å ofre deg og gi 100%.

– Jeg vet ikke om de forventet en enkel kamp, men ingen seriøs profesjonell spiller burde gå inn mot en kamp med en slik tankegang.

19. mars kommer Olympiakos til Old Trafford for returmøtet, som skal avgjøre hvem som går videre til neste runde i Champions League.