Milan og Dalot fikk bank på hjemmebane

Vi har denne midtuka hatt flere spillere i aksjon, både tirsdag, onsdag og torsdag.

AC Milan 0-3 Lille

Milan og Diogo Dalot sto med full pott før torsdagens Europa League-kamp mot Lille.

Dalot hadde en strålende kamp i denne turneringen forrige uke. Mot Sparta Praha leverte backen både mål og målgivende.

Dermed var det ingen overraskelse at han fikk sjansen fra start også denne kvelden.

Men det skulle bli en meget skuffende aften for italienerne. Lille vant nemlig til slutt hele 3-0 i Milano etter hattrick av Yusuf Yazici.

Dalot spilte samtlige 90 minutter, men hadde i likhet med resten av laget ingen god kamp. De siste ti minuttene var han riktignok med mye offensivt, men innleggene fra portugiseren var helt uten adresse alle sammen.

Tapet gjorde at Lille passerte Milan i gruppen. Lille står nå med sju poeng, mens Milan har seks.

Zenit 1-1 Lazio

Andreas Pereira scoret i helga, men startet på benken i Lazios Champions League-kamp borte mot Zenit.

Da det var spilt nesten en time, så stod det fortsatt 1-0 til Zenit etter et mål i førsteomgangen, og manager Simone Inzaghi sendte innpå Pereira.

Lazio fikk et mål på slutten, og Pereira skal også ha hatt et bra innhopp etter det lille vi har sett om kampen foreløpig.

Watford 3-2 Stoke City

James Garner startet på benken, men kom innpå for ex-red Tom Cleverley like etter at Watford hadde gått opp i en 2-1-ledelse.

Det så ut til at Watford var i ferd med å rote bort seieren, typisk nok for et lag ute av form, men like før slutt scoret Sarr (som har vært koblet til United) for hjemmelaget, og dermed ble det tre poeng.

Det virker ikke som om Garner utmerket seg spesielt verken positivt eller negativt etter innhoppet.

SEIER PÅ OVERTID FOR GARNER & CO: Dermed er Watford nå oppe på fjerdeplass.

Plymouth Argyle 4-2 Swindon Town

Manager Richie Wellens, som har én kamp for Manchester United, er på vei bort fra Swindon. Salford City i divisjonen under har høye ambisjoner, og ledes av gamle bekjente (Class of ’92-gutta), så Wellens er ventet å bli Salfords nye manager, ifølge lokalavisa Swindon Advertiser.

Derfor var ikke Wellens med på turen ned til Plymouth, men det var derimot Uniteds Matej Kovar, som (som vanlig) stod i mål for Swindon.

Det ble ingen veldig hyggelig dag på jobb for Kovar – i alle fall ikke i starten av kampen.

Plymouth scoret mål i både det sjette og det sjuende minuttet av oppgjøret på Home Park, og etter det vi har lest må nok Kovar ta på seg en del av skylda for det første, etter å ha kommet ut som den tapende part i en duell med Plymouths Jephcott, som headet ballen i mål på et innlegg (litt usikkert om han faktisk tapte en faktisk duell, eller om han bare gjorde et feilvalg, og aldri helt rakk frem).

Han spilte seg en del opp etter hvert, og gjorde noen gode redninger som hindret resultatet i å bli virkelig ille etter at de fikk en mann utvist like før pause, men fire baklengsmål er uansett aldri hyggelig for en keeper – i alle fall ikke når en er skyld i det første målet.

PÅ VEI BORT FRA SWINDON: Manager Richie Wellens – her til høyre. Til venstre er sønnen Charlie, som er i United-akademiet.

Brentford B 4-1 Leicester City

Max Haygarth startet på benken da Brentfords B-lag fikk besøk av Leicester i en tidligkamp tirsdag.

I det 70. minutt kom han innpå på stillingen 1-1, og da er det jo selvsagt gledelig at det ble mye bedre etter at han kom innpå – faktisk scoret de allerede i minuttet etterpå.

Senere kom det også to nye Brentford-mål.

Haygarth kom ikke på scoringslista, og vi har foreløpig ikke sett noen indikasjoner på at han var involvert i noen av målene.

KOM INNPÅ: Max Haygarth.

Andre:

• Joel Pereira satt som vanlig på benken da Huddersfield fikk besøk av Bristol City tirsdag kveld. Det endte med et 1-2-tap for Terriers.
  • Salford City tapte knepent borte mot Cambridge United (som ligger på andreplass), og Di’Shon Bernard var ubenyttet reserve for Paul Scholes’ lag – som snart sannsynligvis altså ledes av Richie Wellens.
  • Det er viktig at Dylan Levitt leverer når han får sjansen, og det gjorde han ikke forrige gang han spilte. Derfor ble det benkeplass igjen da Charlton tok imot Joey Bartons Fleetwood, og der ble han også sittende. Charlton vant 3-2.
  • Caen (Aliou Traoré), Werder Bremen (Tahith Chong), Kidderminster (Max Taylor) og Brighouse Town (Jacob Carney) spiller ikke denne midtuka.

PS. Amad Diallo er ikke utlånt, men vi tar med oss at han var ubenyttet reserve i Atalantas kamp mot Liverpool.