Dårlig dag for de utlånte

Oliver Norwood og Coventry var de eneste som fikk med seg poeng lørdag. Les hvordan det gikk med de andre her.

Coventry 2-2 Peterborough

Oliver Norwood var delaktig i Coventrys to mål, da de tok et viktig poeng i nedrykkskampen. På det første målet spilte Norwood ballen lekkert ut på kanten til Jordan Clarke, som slo inn til Cody McDonald som scoret. 20 minutter senere var han involvert igjen, da han kombinerte med Clarke nok en gang, før Clarke ble felt innenfor 16-meteren og skaffet straffe.

Millwall 2-0 Hull City

Både Joshua King og Robert Brady kom på banen som innbyttere på 1-0, med henholdsvis 20 og 15 minutter før slutt. Det eneste de fikk oppleve var at Andy Keogh doblet Millwalls ledelse på straffespark ti minutter før slutt.

Oldham 0-1 Charlton

Reece Brown spilte hele kampen da Charlton gikk på et knepent tap mot ligaleder Charlton. Brown spilte en solid kamp, men oppgjøret vil bli best husket som en skitten affære. Det ble delt ut fire gule kort før det hadde gått nitten minutter, og det hele toppet seg med tre røde kort, to til Charlon og ett til Oldham.

Scott Wootton var ubenyttet reserve for Nottingham Forest, da de tapte 0-1 hjemme mot Bristol City