– Crystal Palace kunne ha scoret flere

United tapte fullt fortjent hjemme mot Crystal Palace. Det er ganske oppsiktsvekkende, men Ryan Giggs skylder ikke på kvaliteten i laget. Det sier United-legenden Premier League Production.

– Vi kan snakke mye om at spillere må komme inn, men det var nok kvalitet på banen til å slå Crystal Palace. 

Han savnet spillere som ville blø for drakta. Palace var det tøffeste laget og vant de fleste av duellene.

– Intensiteten var ikke der. Crystal Palace ønsket det mer i 50/50-duellene, gjennom 90 minutter så det ut til at de ville det mer.

Donny van de Beeks scoring og debut var muligens det eneste positive med United lørdag kveld. Giggs mener tapet kunne ha vært større.

– Da United scoret trodde du at de kunne fortsette og få ett mål til, men Palace kunne ha scoret mer. Wilfred Zaha kunne ha vært mer onside og kvaliteten på pasningene kunne ha vært enda bedre. Palace kunne ha scoret flere.

AVGJØRELSEN: Wilfred Zaha setter inn bortelagets tredje mål på Old Trafford lørdag kveld.

Harry Maguire og Victor Lindelöf har fått gjennomgå etter kampen, og også Giggs mener at scoringene United slapp inn var alt for enkle.

– Palace var det beste laget. De startet bedre, men de måtte ikke gjøre mye for målene. Det var enkle mål som kunne ha vært forhindret. Det var ikke nok intensitet eller vilje til å stoppe innleggene.