– Cristiano vil gjenforenes med José Mourinho

Vel, Fabio Capello sier i alle fall det.

Tre Champions League-titler på rad har det blitt for Cristiano Ronaldo.

Og mang en sommer har han brukt på å flørte med United, bare for like etter å skrive under på en ny Real Madrid-kontrakt.

Rett etter Champions League-finalen ordla også Ronaldo seg selv på en måte som skapte oppmerksomhet rundt hans fremtid, ved å omtale Real-tiden sin som fortid.

– Jeg kan ikke garantere noe, sa han senere.

– Men i løpet av de nærmeste dagene vil jeg si mer.

Den legendariske manageren Fabio Capello sier imidlertid at Ronaldo nå ønsker seg til Manchester United igjen.

Det skjer bare et par dager etter at Ronaldos mor ga uttrykk for hun ønsket at sønnen dro tilbake til United.

– Cristiano Ronaldos fremtid i Real Madrid? Cristiano ønsker seg tilbake til Manchester United og en gjenforening med Mourinho, sier Capello som selv har trent Real Madrid tidligere.

– Jeg tror at han etter hvert kommer til å forlate Madrid for å dra tilbake til England, men når? Det vet jeg ikke, sa Capello til Sky Sports 24 ifølge Calciomercato.

Capello, som blant annet trente Real Madrid, Juventus, Roma, AC Milan og England, la til at han tror Roberto Lewandowski kan bli Ronaldos erstatter i Real Madrid, og at Guti kan bli Zidanes erstatter i Real Madrid – hvis det ikke blir Tottenham-managar Mauricio Pochettino som likevel ender der.

Vant alt i United

Som United-spiller fra 2003 til 2009 vant Ronaldo tre ligagull, Champions League og klubb-VM, samt Ligacupen og FA-cupen. Han endte med 118 scoringer på 292 kamper, og nettet 42 ganger da United vant Champions League i 2007/08-sesongen.

Ronaldos kontrakt med Real Madrid løper nå til 2021, og 33-åringen har uttalt at han håper å spille frem til han når 40.

Men hvor?

Det er altså spørsmålet. Igjen.

Se United-fansen synge om Ronaldo under FA-cupfinalen mot Chelsea: