Chong sikret seier

Tre poeng for U18-laget.

U18-laget kunne med seier borte mot Sunderland nærme seg toppen i den nordlige U18-ligaen, og innfridde med en 2-1-seier på Academy of Light etter to mål av Tahith Chong.

United tok ledelsen i det 32. minutt da høyreback Ethan Laird ble lagt i bakken innenfor sekstenmeteren. Tahith Chong satte straffesparket kaldt midt i mål, og United ledet 1-0.

Sju minutter senere utlignet Sunderland etter at United-forsvarsspiller Max Dunne falt, og med det ga The Black Cats sjansen. Dunnes navnebror Robbie Dunne satte ballen i mål bak Fojticek, og det stod 1-1 til pause, et resultat Sunderland kunne være mest fornøyde med.

U18-SJEF: Kieran McKenna var neppe fornøyd med at det stod 1-1 etter at United var det beste laget før pause.

Etter at United vant frispark med under 20 minutter igjen etter en stygg takling, ble Tom Howard utvist for sin oppførsel i krangelen som oppstod etterpå.

Med litt over ti minutter igjen, så ble Tahith Chong spilt gjennom på vakkert vis av innbytter Largie Ramazani, og Chong rundet keeper og satte ballen i det tomme buret, kort tid etter at han hadde bommet på en annen sjanse til å sende United i ledelsen. Chong ble med det matchvinner i en kamp United burde vunnet med større differanse i.

GOD: Ethan Laird skaffet straffespark, og var viktig både defensivt og offensivt for United.

U18: Sunderland 1-2 Manchester United

U18 Premier League North
Academy of Light
Lørdag 13. november, 13.30

32. min.: 0-1 Tahith Chong (straffespark)
39. min.: 1-1 Robbie Dunne
79. min.: 1-2 Tahith Chong

Manchester United: Alex Fojticek; Ethan Laird, Max Dunne, Lee O’Connor (C), George Tanner; Ethan Galbraith (Mason Greenwood, 60.), Arnau Puigmal; Tahith Chong, Dylan Levitt, Millen Baars (Largie Ramazani, 60.); D’Mani Bughail-Mellor (McGhee, 83.).
Innbyttere:  Di’Shon Bernard, James Thompson.