Debuterte mot Premier League-motstand – har allerede imponert sin nye sjef

Her er vår oversikt over hvordan det gikk med de utlånte denne helga.

Bayer Leverkusen 1-1 Werder Bremen

Tahith Chong fikk tillit fra start for Werder Bremen, som møtte Bayer Leverkusen på bortebane lørdag ettermiddag, men Chong varierer en del i prestasjonene sine, og dessverre hadde han en dårlig dag her.

Han storspilte ikke akkurat, og flere Werder Bremen-angrep ble ødelagt av Chongs feilvalg, og han ble byttet ut i det 60. minutt.

– Dette er ikke Bundesliga-nivå, skriver Weser-Kurier om Chongs kamp.

Nå skal det jo sies at Werder Bremen ledet da Chong ble byttet ut, og at det etter hvert ble 1-1, så det gikk i det minste bedre med nederlenderen på banen.

TUNG DAG PÅ JOBB: Tahith Chong.

Burnley 1-1 MK Dons (straffekonkurranse: 4-3)

Denne uken ble det klart at Ethan Laird lånes ut til League One-laget MK Dons ut sesongen. Allerede lørdag fikk han debuten, i det som må kunne kalles en skikkelig ilddåp.

Da møtte nemlig MK Dons Premier League-motstand da de dro til Turf Moor for å møte Burnley i FA-cupen.

Backen kom inn på stillingen 1-0 til bortelaget og så ut til å få seier i debuten, etter at Cameron Jerome sikret bortelaget ledelsen i første omgang. Til slutt holdt det likevel ikke inn for Russell Martins menn. Matej Vydra utlignet langt inn i overtiden og Burnley vant etter hvert også straffesparkkonkurransen.

Laird skal likevel ha imponert i sin debut.

– Han bringer kraft og fysikk. Vi har ikke fått jobbet mye med ham, siden han bare har vært her én dag. Han har kommet med ekte entusiasme og energi som karakter, som jeg liker veldig godt, sier trener Martin til klubbens hjemmeside.

– I dag kunne du se hva han vil gi oss, spesielt når han kommer ordentlig i gang. Han har ikke spilt på en god stund, så vi må være tålmodige med ham, men han kommer til å gi oss mye, så jeg er virkelig fornøyd med den signeringen.

KLARTE SEG FINT I DEBUTEN: Ethan Laird.

AC Milan 2-0 Torino

Lørdag kveld spilte AC Milan mot Torino hjemme på San Siro, og det endte med en 2-0-seier.

Diogo Dalot startet på benken, men kom inn i det 54. minutt etter at Sandro Tonali ble skadet, og gikk da inn på høyrebacken.

Der klarte portugiseren seg OK, men uten å imponere veldig. Dalot pådro seg et gult kort, og det ble også ropt om et mulig andre gule kort på et tidspunkt, men uten at Dalot så ut til å være i virkelig stor fare for å bli utvist.

Milans seier ga dem en lite luke på toppen av Serie A-tabellen (en luke som kan bli tettet søndag om Inter vinner den tøffe bortekampen mot Roma).

VANT IGJEN: Diogo Dalot & co.

Parma 0-2 Lazio

Lazio vant 2-0 borte mot Parma søndag ettermiddag.

Andreas Pereira startet på benken, men kom inn i det 71. minutt for Felipe Caicedo, som noen minutter tidligere hadde doblet Lazios ledelse.

Resultatet forandret seg ikke verken den ene eller den andre veien med United-spilleren på banen, og ut fra hva vi kunne se så var det et innhopp helt på det jevne.

Lazio er ikke helt oppe blant lagene som kjemper om seriegull denne sesongen, slik de var i fjor, men nå er ikke veien så lang opp til Champions League-plassene for Pereira & co.

Caen 2-2 Toulouse

Aliou Traoré spilte fra start i Caens 2-2-kamp mot opprykksjagende Toulouse – som kunne tatt over ledelsen i Ligue 2 med en borteseier her.

Traorés Caen startet klart best, og ledet 2-0 før 17 minutter var spilt, men Toulouse reduserte først like før pause, før de utlignet med litt mindre enn et kvarter igjen av ordinær tid.

Vår mann ble byttet ut i det 81. minutt, uten at det forandret på 2-2-resultatet.

Traoré hadde et godt innleggsforsøk kort tid før Toulouses utligning, men utenom det vet vi ikke så mye om hvordan han spilte.

Andre:

• James Garner kunne ikke være involvert i Watfords kamp mot Manchester United, på grunn av FAs reglement.
  • Joel Pereira var ikke i troppen da Huddersfield tapte 2-3 hjemme mot Plymouth i FA-cupen.
  • Jacob Carney er utlånt til Brighouse Town, men der er sesongen foreløpig satt på vent.
  • Max Taylor satt på benken gjennom hele Kidderminster Harriers’ ligatap mot opprykksrival Gloucester.
  • Salford City, hvor Di’Shon Bernard er utlånt, skulle egentlig spilt sin League Two-kamp mot Colchester United lørdag, men denne er utsatt.