Angelo Henriquez, her i Wigan-drakta, venter fortsatt på å åpne målkontoen i U 20-VM.

Poengdeling for Henríquez og co

Ángelo Henríquez skaffet straffe da Chile og England spilte uavgjort i U20-VM.

Fire United-spillere – Sam Johnstone, Tom Thorpe, Larnell Cole og Ángelo Henríquez – spilte fra start da England og Chile møttes i den andre gruppespillkampen i U20-VM.

De to førstnevnte spilte hele kampen som henholdsvis keeper og midtstopper, mens Ángelo Henríquez viste seg frem ved å skaffe straffe før han ble byttet ut et kvarter før slutt. Larnell Cole ble byttet inn minuttet etter at Ángelo Henríquez ble tatt av banen.

Uniteds chilenske angrepstalent startet i en uvant kantposisjon, og var tidvis usynlig i den første omgangen. Etter en halvtime viste han seg imidlertid frem da han dro tunnel på England-kaptein Coady før han ble lagt i bakken av West Hams Danny Potts. Dommeren nølte litt før han pekte på straffemerket, og Castillo sendte Chile i føringen fra krittmerket. Chileneren sendte Sam Johnstone feil vei før han trillet ballen i motsatt hjørne.

Halvveis ut i den andre omgangen slo England U20 tilbake, uten noen United-spillere i hovedrollen. Ross Barkley førte med seg ballen fra midtbanestreken før han sendte ballen til Harry Kane som stod plassert på kanten av sekstenmeteren. Tottenham-spissen tok med seg ballen innover i banen med et touch før han sendte avgårde et skudd som snek seg innenfor stolpene.

Et kvarter før slutt ble Ángelo Henríquez byttet ut for Chile, mens Larnell Cole ble byttet inn for England. Sistnevnte viste seg frem ved å servere et meget fint innlegg til Pritchard, som gjorde en slett jobb da han headet ballen midt på keeper.

England U20 startet med følgende mannskap:

Johnstone, Stones, Potts, Dier, Thorpe, Coady, Ward-Prowse, Reach, Barkley, Williams, Kane

Også en annen United-spiller var i aksjon onsdag ettermiddag. Uniteds nyervervelse, Guillermo Varela, spilte hele kampen da Uruguay U20 vant 2-0 over New Zealand.