Chicharito takker fansen

Javier Hernández med Instagram-farvel til United og klubbens fans.

Fem år, 157 opptredener og 59 mål etter ankomsten fra meksikanske Chivas Guadalajara i 2010, har Chicharito Hernandez forlatt Manchester. Nå har han tatt fatt på et nytt, treårig fotballkapittel med Bundesliga-klubben Bayer 04 Leverkusen.

Mange  United-fans har uttrykt vemodighet over tapet av en av klubbens mest populære spillere», samtidig som de har ønsket ham lykke til i Tyskland.

Men det er ikke bare United-fans som føler et visst vemod. Spilleren selv føler åpenbart det samme.

Det viser han med en melding han torsdag morgen la ut på Instagram.

Der skriver ch14_instagram følgende:

Jeg ønsker å takke Sir Alex Ferguson og Jim Lawlor (Uniteds sjefsspeider;journ.anm.), klubben, de ansatte, alle jeg spilte sammen med; men først og fremst vil jeg rette en takk til alle Manchester United-fans i Storbritannia og rundt omkring i verden for den utrolige støtten de har gitt meg i de siste fire årene, og for alle lykkønskningene de har sendt meg foran mitt nye kapittel!! #MUFC #GGMU #2premierleagues #19&20 #60goals #85starts #thankyou

P.S.: Onsdag fikk Chicharito prøve seg for første gang i sin nye klubb. Han spilte vel 70 minutter av treningskampen mot Paderborn, som gikk seirende ut av treningskampen med 2-0.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.