Chicharito på scoringslisten

VIDEO Reddet uavgjort da Mexico kom tilbake fra 0-2 mot Costa Rica.

Vennskapskampen mot nabolandet var et ledd i oppkjøringen til Gold Cup-turneringen som skal avvikles i Canada og USA i perioden 7.-26. juli.

Det så lenge stygt ut for «El Tri» i oppgjøret som ble spilt i Orlando, Florida. Costa Rica tok nemlig ledelsen allerede etter fire minutter, og økte deretter til 2-0 etter meksikansk selvmål en halvtime senere.

Villarreal-spissen Giovani de Santos tente håpet med sitt reduseringsmål åtte minutter ut i 2. omgang, før Chicharito fullførte opphentingen bare to minutter senere da han snek seg inn bak det costaricanske forsvaret og headet ballen nydelig opp i nettaket. Fortsatt var det lang tid igjen, men det ble altså ikke flere scoringer i Orlando.

Javier Hernandez og Mexico avslutter finpussen før Gold Cup med nok en vennskamp natt til torsdag. Da er det et annet naboland, Honduras, som står på det meksikanske menykartet.

P.S.: I Copa América vant Paraguay natt til søndag på straffer over Brasil. Førstnevnte skal dermed møte Argentina til semifinale natt til torsdag.
Den andre semifinalen, mellom Ángelo Henriquez’ Chile og Peru, skal spilles natt til onsdag.