Chelsea bekrefter: Lampard blir manager

Manchester United møter et Chelsea-lag med en rykende fersk manager i første serierunde!

Torsdag formiddag bekrefter Chelsea det som lenge har vært en dårlig skjult hemmelighet. Nemlig at Frank Lampard blir klubbens nye manager. 

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

Lampard får litt over en måned på seg til å sette sitt preg på troppen før de skal spille mot Manchester United i første serierunde den 11. august.

Se hele terminlisten her.

41-åringen tar over for Maurizio Sarri, som skal trene Cristiano Ronaldo og Juventus kommende sesong. I tillegg Sarri har Chelsea mistet sin desidert beste spiller i Eden Hazard, som gikk til Real Madrid tidligere i sommer. 

For Manchester Uniteds del er det bare gode nyheter siden Hazard-kleggen Ander Herrera har forlatt Manchester United til fordel for Paris Saint-Germain.

Et lite plaster på såret for de blå er at unge Christian Pulisic er klar for Chelsea-spill etter at han ble kjøpt av Chelsea i starten av januar (spilleren ble så lånt tilbake til Borussia Dortmund)

STORE SKO Å FYLLE: 20-åringen har litt av en oppgave foran seg når han skal erstatte det som har vært Chelseas fremste angrepsvåpen de siste syv årene.

Med ansettelsen følger Chelsea i Uniteds fotspor og henter en romantisk, noe uprøvd manager, som fansen elsker. Lampard førte Derby til en 6. plass (kvalikplass) i Championship, men tapte opprykksfinalen mot Aston Villa på Wembley Stadium. 

Lampard har 609 kamper i Premier League for West Ham, Chelsea og Manchester City. På de kampene har han scoret 177 mål og lagt opp til 102 scoringer i ligaen.