Chile v Uruguay - FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifier

Cavani måtte ut med skade

Siden de søramerikanske spillerne kommer senere tilbake til Carrington, så var det trolig aldri meningen å bygge kampplanen mot Leicester rundt Edinson Cavani, men det ble ikke mer sannsynlig da en skade tvang Cavani av banen i kampen mot Chile.

Han satte seg ned og holdt seg til baksiden av leggen, og så frustrert ut da han haltet av banen før halvtimen var spilt.

Det har blitt en sesong med mange skader for Cavani, og kanskje må United nå vente noen uker igjen før han er tilgjengelig.

Facundo Pellistri skal ha levert god kamp forrige uke da Uruguay kvalifiserte seg til VM med seier mot Peru, men var ikke med i troppen til denne kampen.

Uruguay vant 2-0 etter to sene mål, og det var nok til å sikre seg tredjeplassen i VM-kvalifiseringen.

MÅTTE UT: Edinson Cavani.

Telles & co vant komfortabelt

Brasil vant komfortabelt 4-0 borte mot Bolivia.

Fred startet sist, men fikk hvile nå, mens for Alex Telles var det omvendt. Venstrebacken ble byttet ut i det 84. minutt (Brasil hadde da scoret tre av sine fire mål).

Det gjenstår fortsatt en kamp mellom Brasil og Argentina, men Brasil har med denne seieren mot Bolivia sikret førsteplassen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, siden de er fire poeng fremfor Argentina.

tellesbras290322
VANT: Alex Telles og Brasil.

Ingen Garnacho for Argentina

Som ventet var ikke Alejandro Garnacho med i troppen til Argentinas andre kamp heller i denne landslagsperioden, og dermed fikk han ikke debuten sin.

Kanskje var han forespeilt det på forhånd, og han har nok uansett vært fornøyd med å være med i troppen, og å få trene med Lionel Messi. Garnacho har også vært involvert for Argentinas U20-landslag.

Julian Álvárez sørget for at Argentina ledet borte mot Ecuador til pause, men Enner Valencia utlignet på overtid for hjemmelaget da han satte inn returen etter å ha bommet på straffe.