Cavani-mål i viktig Uruguay-seier

Uruguay møtte Colombia torsdag kveld, og Edinson Cavani var klar fra start.

Det så ut som Uruguay stilte med en 4-4-2 formasjon når de torsdag kveld møtte Colombia. United-spiss, Edinson Cavani, fikk tillit fra start som spissmakker til Atlético Madrids Luis Suarez.

Til tross for at han ga bort et frispark etter kun to minutter, gjorde Cavani det godt igjen, når han etter fem minutter satte ballen bak David Ospino i Colombias mål. Uruguay var nær scoring ved flere anledninger i løpet av kampens første omgang, men det sto 0-1 da dommer blåste av for pause.

Sammen med Lucas Torreira og Nicolas de la Crúz, ble Cavani regnet som en av banens beste spillere i den første omgangen.

VIKTIG: Edinson Cavani spilte ikke bare en viktig rolle i Uruguays seier over Colombia, men han fikk også viktige minutter med fotball i beina.

Da spillerne returnerte til banen for andre omgang, var Cavani fortsatt å se blant Uruguays 11 menn, men da som midtbanespiller.

Uruguays trener, Óscar Tabárez, byttet inn spissen Darwin Núnez, og Cavani spilte nesten hele andre omgang på høyresiden av midtbaneleddet, en jobb han klarte meget godt. Han forsvarte og kommanderte sine lagkamerater rundt, og det var kun en sjelden gang at Colombias spillere kom gjennom på Uruguays høyre side.

Cavani ble byttet av etter 78 spilte minutter, og det kan med sikkerthet sies at han leverte en solid kamp mot Colombia.

1: Kampen er i gang.

2: Edinson Cavani gir bort et frispark.

5: MÅL! Edinson Cavani får ballen fra Nahitan Nández midt i boksen, og setter ballen trygt bak Colombias målvakt.

12: James Rodrigúez (Colombia) skyter fra utsiden av 16-meteren, men ballen går utenfor.

14: Edinson Cavani vinner et frispark på egen banehalvdel.

19: Duván Zapata (Colombia) blir avblåst for en hands.

20: Yerry Mina (Colombia) får det gule kortet etter en stygg takling.

25: Rodrigo Bentancur (Uruguay) skyter rett på keeper.

40: Matias Vina (Uruguay) skyter utenfor.

41: Lucas Torreira (Uruguay) vinner et frispark på Colombias banehalvdel.

45: Diego Godin (Uruguay) vinner et frispark på egen banehalvdel.

45 + 1: Luis Diaz (Colombia) vinner et frispark på egen banehalvdel.

PAUSE.

46: Bytte, Uruguay: Darwin Núnez kommer på for Nicolas de la Crúz.

49: Duván Zapata (Colombia) header ballen mot mål, men Uruguyas keeper redder.

52: Straffe til Uruguay. Rodrigo Bentancur blir felt innenfor 16-meteren.

52: MÅL! Luis Suarez er sikker fra 11-meters merket, og sender Uruguay opp i en to måls ledelse.

59: Luis Muriel (Colombia) skyter over mål på et direkte frispark.

65: Bytte, Colombia: Edward Cardona kommer på for Mateus Uribe.

70: Bytte, Uruguay: Jonathan Rodriguez kommer på for Luis Suarez.

72: Luis Diaz (Colombia) får gult kort.

73: MÅL! Innbytter Darwin Nunez får ballen utenfor 16-meteren på høyre side, og setter den i motsatt hjørne. Målgivende av Lucas Torreira.

77: Rodrigo Bentancur (Uruguay) gir bort et frispark.

78: Bytte, Uruguay: Mauro Arambarri kommer på for Edinson Cavani.

82: Juan Cuadrado (Colombia) vinner et frispark på egen banehalvdel.

84: Luis Diaz (Colombia) skyter fra utenfor 16-meteren, og ballen går såvidt utenfor stolperota.

85: Jonathan Rodriguez (Uruguay) blir blåst av for offside.

89: James Rodriguez (Colombia) vinner et frispark på Uruguays banehalvdel.

90: Utvisning, Colombia: Yerry Mina får kveldens andre gule etter en stygg takling.

90+3: Bytte, Uruguay: Gabriel Neves kommer på for Rodrigo Bentancur.