– Cantona og en venn provoserte Neymars far

Hysjebevegelser og andre provokasjoner skal ikke ha falt i god jord hos superstjernens far.

Det var tøffe dueller på banen, og ifølge franske RMC kunne det også blitt slåsskamp på tribunen etter kampen mellom PSG og Manchester United.

Den franske radiokanalen melder at Eric Cantona og hans følge skal ha provosert venner og familie av Neymar, Dani Alves og Marquinhos, som hadde plasser ikke langt fra United-legenden.

SE OGSÅ: VIDEO: Se Martial, Lingard, Pogba, Matic og Evras ville jubel – og rørt Cantona

Både Cantona og en venn av ham skal ha holdt en finger fremfor munnen i en hysjebevegelse, i tillegg til andre provokasjoner, noe som skal ha provosert Neymars far.

Videre skal Cantonas venn ha kommet med verbale fornærmelser, og ifølge RMC kan PSGs sikkerhetsvakter fort ha hindret en slåsskamp her, etter at Neymars far skal ha blitt forbannet over mangelen på respekt for PSG.

Cantona skal etter det hele blitt tatt med til Uniteds garderobe, der han som kjent møtte blant annet Ole Gunnar Solskjær og Sir Alex Ferguson.

OPPDATERT: Lørdag la Eric Cantona ut følgende på Instagram – så kan en jo egentlig tolke det selv, men det virker i alle fall som om Cantona hinter om at Neymar og hans følge feiret for tidlig.