Campbell klar for Sunderland

Fraizer Campbell forlater Manchester United til fordel for Sunderland for £3.5 millioner. – Valget var enkelt, sier spilleren selv om overgangen.

United mottar £3.5 millioner for spissen, men summen kan øke til £6 millioner avhengig av Fraizer Campbells prestasjoner.

Campbell gjennomførte den obligatoriske legesjekken i ettermiddag, og har undertegnet en fireårsavtale med Sunderland. 21-åringen blir Steve Bruce sin første signering som manager på Stadium of Light.

Campbell tilbrakte forrige sesong hos Tottenham som en del av avtalen som fikk Dimitar Berbatov til Manchester United. Under 2007/2008-sesongen var angriperen hos Hull – en klubb Fraizer Campbell valgte ikke å gå til i sommer.

– Til syvende og sist var det et enkelt valgt – jeg kan nesten ikke vente til sesongstart, sier Campbell, som fikk fire førstelagskamper for United.

– Sunderland er en klubb som vil utvikle seg med den økonomiske støtten de har nå. Jeg vet de ønsker å hente kvalitetsspillere i tillegg til dem som allerede er her, sier han.

Kilder: Sky Sports, safc.com.