– Bruno vil hjelpe meg til å bli en bedre spiller

BRUGGE: Bruno Fernandes’ ankomst på Old Trafford betyr sannsynligvis færre kamper for Andreas Pereira. Likevel er den belgiskfødte brasilianeren sikker på at Fernandes vil gjøre ham bedre.

Pereira har vært et fast innslag på United-laget mesteparten av denne sesongen, men har flere ganger slitt med å innfri forventningene etter en solid sommerturné.

Med portugisiske Bruno Fernandes på plass forventer de fleste at det vil bli mindre spilletid for Pereira, men det er ikke slik han selv fokuserer på situasjonen.

– Må vise at jeg fortjener tilliten

– At Bruno er her hjelper både meg og laget og det er viktig. Jeg er glad for at manageren har vist meg tillit og jeg må vise på banen at jeg fortjener å spille enda flere kamper denne sesongen. Både Bruno og Odion har funnet seg godt til rette og jeg er veldig glad for at de er her for å hjelpe oss, sier Pereira.

TAR LEDERROLLEN: Bruno Fernandes har på kort tid blitt varm i trøya i Manchester United, og Andreas Pereira forteller at portugiseren allerede hjelper laget.

Pereira er brasiliansk statsborger, men ble født i Belgia og gikk gradene i nederlandske PSV Eindhoven.

Torsdag kan han spille sin første profesjonelle kamp på belgisk jord og både venner og bekjente har tatt turen til Brugge.

– Jeg er veldig glad for å være her siden jeg er født i Belgia. Jeg ser frem til min første profesjonelle kamp i Belgia og jeg gleder meg til kampen og vennene mine og familien gjør det samme, sier han.

– Møter et sterkt lag

Andreas Pereira leverte en solid kamp da United avsluttet gruppespillet med en overbevisende 4-0-seier over AZ Alkmaar.

GOD MOT AZ: Andreas Pereira.

Nå venter en tøffere oppgave for Solskjærs menn og Pereira har latt seg imponere over det Brugge har vist.

– De er et veldig bra lag som topper ligaen i Belgia. Jeg så dem spille 2-2 mot Real Madrid borte, da var de veldig gode, påpeker han.

LES OGSÅ: – Rashfords skade verre enn vi trodde