brunoa

Bruno får fri frem til Brighton-kampen – er suspendert

Var det noen som var bekymret for tre kamper på seks dager for Bruno Fernandes i landslagspausen?

Det var grunn til å være det, men da Portugal slo Aserbajdsjan onsdag slapp han unna med 2. omgang.

Lørdag kveld startet han mot Serbia, men med et gult kort i 2. omgang har han allerede to gule kort for Portugal på en drøy kamp totalt.

Dermed er han suspendert mot Luxembourg tirsdag.

Det betyr at Bruno Fernandes vil ha en hel ukes pause mellom to kamper for første gang siden ligastart, og altså bør kunne gå inn i Uniteds ligaavslutning med ok med energi i kroppen.

Indreløper i 4-3-3

Bortekampen mot Serbia endte 2-2 etter at portugiserne ledet 2-0 ved pause. Cristiano Ronaldo var riktignok overbevist om at han gjorde 3-2 på overtid, men uten VAR så fikk aldri dommeren med seg at ballen var godt inne i mål før den ble klarert.

Scoringen dommerteamet ikke så:

Bruno Fernandes spilte hele kampen i det som vel må sies å ha vært en slags fri høyre indreløper-rolle. Han startet angrepet som endte med 1-0-scoringen, og leverte en del bra uten at det ble målpoeng lørdag kveld.

Han forsøkte hele tiden å dra seg fri og finne rom til å slå de geniale pasningene, men det nærmeste var en flott pasning til Ronaldo som dessverre for Portugal var noen centimetre offside.