– Bruno er kanskje tvilsom, men gjør alt han kan

Søndag 17.30 tar United imot Liverpool til storkamp på Old Trafford.

Fredag snakket først Jürgen Klopp på sin pressekonferanse.

LES OGSÅ: – Ikke ett sekund hvor jeg gned meg i hendene over å skulle møte United

Deretter var det Ole Gunnar Solskjærs tur.

Først handlet det om skadene, etter at Rashford og Fred gikk av med smeller onsdag – og Bruno Fernandes så ble rapportert usikker av The Sun fredag.

Solskjær bekreftet imidlertid den rapporten.

– Vi har noen smeller i troppen, men det er også å forvente. Så er det fortsatt bare fredag. Vi kommer til å gi alle tid. Kanskje ender vi opp med å ha en helt skadefri tropp, men kanskje vil det også mangle to-tre spillere. Vi var ikke alle på trening fredag, men la oss se.

Usikkerheten virker spesielt å gjelde Fred og Fernandes, etter at det tidlig kom rapporter om at Marcus Rashford trolig rekker søndagens kamp.

brunofredderne
KJEMPER FOR Å REKKE SØNDAGENS KAMP: Bruno Fernandes og Fred.

– Bruno er kanskje én av dem (som rekker kampen), og er kanskje tvilsom (til kampen). Han gjør imidlertid alt han kan for å bli klar.

– Fred er en veldig god spiller. Han spiller fast for Brasil, noe som er et tegn på kvalitet. Han har en eksepsjonell personlighet og innstilling til fotball, og er alltid et stort smil.

– Jeg kan ikke si akkurat nå om Fred blir klar eller ikke, men han vil gjøre alt han kan for å bli klar. Han er skarp, går i taklinger, presser, er aldri redd så utviklingen hans her under mine 2,5 år her har vært fantastisk å se, sier Solskjær.

Noe mer ville ikke United-manageren si om skadene, noe som må sies å være naturlig med to dager igjen før en så viktig kamp.

United.no kommer tilbake med mer fra pressekonferansen.