Braktap for U18

Liverpools ungdomsgjeng ga seg ikke før det sto 4-0 i favør scouserne.

Ikke bare Manchester Uniteds førstelag hadde en skuffende lørdag på jobben, og Paul McGuinness’ unggutter måtte se seg knust av Liverpool på bortebane.

Det var Liverpool som startet best, og vertene var oppe i 2-0 allerede før det hadde gått 16 minutter – etter at Harry Wilson og Jerome Sinclar hadde scoret hvert sitt.

Bare ni minutter senere 2-0-målet kom det tredje. Wilson var nok en gang involvert, og unggutten sendte ballen videre til Marsh som dro seg innover og sendte ballen i mål fra hjørnet av 16-meteren.

Etter 50 målløse minutter og et skjerpet United-lag kom til slutt Liverpools fjerde. Liverpools Canos var alene med keeperen, men sendte ballen videre til lagkamerat Kent som sto helt alene og enkelt kunne sette ballen i tomt mål.

Liverpool 4-0 (3-0) Manchester United

Sted og tid: Kirkby Academy, Liverpool, 30. august 2014, 11:30.
Turnering: U18 Premier League