To ganger verdensklasse

Denne gangen var det ansvarlig redaktør i Supporterklubben, Dag Langerød, som ga Supporterklubbens børskarakterer.

David de Gea 6:
Watford hadde en heading i tverrligger og et par andre farligheter før pause, men egentlig ingenting som tvang spanjolen til å vise seg frem. Etter pause var det ikke nødvendig med redninger, men plutselig stod det 3-2 – uten at De Gea hadde skylda for det.

Victor Lindelöf 7:
Lurt en gang av Richarlison før pause. Ellers hadde han en av Premier Leagues beste spillere i lomma på overbevisende vis. De første 40 minuttene var enorm kvalitet. Klar 8er da! Tapte litt flere dueller og ga bort litt flere frispark etter hvilen, men nok en god kamp av svensken. En sterk 7er totalt sett.

Chris Smalling 8:
Ryddet opp i majestetisk stil på de fleste dødballer eller innlegg inn i felt, og reddet Lindelöf den ene gangen han ble lurt. Meget solid. Imponerte såpass i 2. omgang at han spilte seg opp til 8.

Marcos Rojo 7:
Solid nok en gang, selv om han måtte ta et korrekt gult kort og ga bort en straffe. Den dårligste av de tre i forsvarsrekka, men det var egentlig ikke så veldig negativt å være det tirsdag. Har også en pasningsfot, som han brukte bra i starten av kampen. Vinner ganske mange dueller, og får tåa på mye også. Svak 7er, men likevel en 7er.

Antonio Valencia 7:
En 1. omgang på det jevne av Valencia. Duellerer og jobber, taper og vinner noen dueller. Helt greit, da, men mye bedre etter pause. Stenger da ganske bra på sin side, samtidig som han tar flere gode initiativ offensivt. Spilte seg da opp til 7eren.

Ashley Young 8:
En soleklar 9er før pause. Avgjør da mye på egen hånd, og husk at 1-0 og 2-0 egentlig først kan telles som målsjanse NÅR de går i mål. Verdensklasse-tilslag på 1-0. Verdensklasse-frispark. Ganske så usynlig etter pause, men likevel bestemann med en fortjent 8er. Vi ønsker spillere som utgjør en forskjell, og Ashley Young – takk, tusen takk!

Nemanja Matic 6 (ut 54):
En elendig start på kampen, to grusomme ballmist og en tredje feil, alt før det var gått 10 minutter. Så kom Uniteds mål, kampen endret karakter og Matic gjorde jobben sin greit nok frem til han måtte ut med en mistenkt muskelskade.

Paul Pogba 6:
Mindre fremtredende enn i noen av de andre kampene etter comebacket. Viste selvsagt noen tekniske finesser, men en kamp på det jevne.

Jesse Lingard 7 (ut 88):
Løp, som vanlig, men slet som noen andre litt med touchet i denne. I alle fall frem til 88. minutt, da han gikk fra egen banehalvdel og punkterte kampen med en klassescoring. Det fører ham opp til en 7er. Kunne scoret like før pause, men ble stoppet av en feberredning.

Anthony Martial 7 (ut 65):
Ikke helt venn med ballen innledningsvis, men en herlig og viktig 3-0-scoring, en scoring  som burde sørget for at det definitivt var game over. Likevel, vært mye bedre før. Mente seg snytt for flere frispark.

Romelu Lukaku 5:
Fikk en målgivende, hadde også et flott raid før Lingards kjempesjanse, og gjør en akseptabel 1. omgang. 2. omgangen var imidlertid meget svak. Misbrukte da kampens sjanse, til å gjøre 4-0, og mistet ballen og klarte heller ikke å bruke kjempekreftene sine fornuftig. Falt, i mine øyne da ned på en svak 5er også.

Ander Herrera 6 (inn 54):
Erstattet Matic, og vinner ballen viktig noen ganger. Også nest sist på Lingards 4-2-scoring. Min mening: Faller for lett litt for ofte. Kunne gjerne droppet det.

Marcus Rashford 6 (inn 65)
Kom inn for Martial, og burde fått målgivende, spesielt da han vant ballen flott før Lukaku fikk åpent mål. Gjorde også sin defensive jobb godt ved å følge motspilleren, men vanskelig å gi så mye mer enn 6. For lite involvert totalt sett for å få mer.

Zlatan Ibrahimovic, inn rett før slutt for Lingard, spilte for kort tid til å få karakter.

Enig eller uenig? Du kan gi din spillerbørs her.

Ansvarlig redaktør etter Watford – United 2-4

– Det skulle selvsagt aldri blitt spennende, men Ashley Young, Victor Lindelöf, Chris Smalling og Marcos Rojo fortjener skryt.Se hva ansvarlig redaktør sier rett etter kampslutt – og se hans forsøk på å etterape Lingard og Mourinho.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Tuesday, November 28, 2017